Wishlist
close icon
empty wishlist
Endnu ingen produkter tilføjet til din ønskeliste
Checkout
close icon
empty cart
Endnu ingen produkter i din kurv
close
close icon

Søgeresultater

Viser resultater for 

FEBRUARUDSALG: KÆMPE RABATTER + GRATIS FRAGT!
menu iconMenu
search iconSøg
Soldout logo
wishlist icon
checkout icon
Februarudsalg
Sneakers
Jordan
Jordan 1 LowJordan 1 MidJordan 1 HighJordan 4Jordan 6
Dunk
Dunk LowDunk High
Nike
Air Force 1Air MaxAndet
New Balance
New Balance 550New Balance 2002
Yeezy
Yeezy SlideYeezy Foam Runner
Adidas
Converse
Tilbehør
After Hours

Vores vision

Starten på det hele…

Soldout blev stiftet af Xueye Cong tilbage i maj 2017 som var Victor Høyer Jensen daværende forretningspartner. Siden da er sneaker entusiasterne Levi Fuchs og Rasmus Prominczl blevet en del af familien. Vi står i dag med et kanon team som er mere end klar til at servicere Danmark med eksklusive streetwear produkter.

Konceptet bag Soldout er at give alle sneakerentusiaster mulighed for at få fingrene i deres drømmesko. Vi mener, at alle bør have en chance for at få fat i de udsolgte produkter, vi sælger.

Hvem er Soldout?

100% Ægte varer hos Soldout.dk

Falske varer er et stort problem overalt i verden. Kopivarer bliver med teknologiens fremgang bedre og bedre og udviklingen gør det på grænsen til det umulige for en ikke-ekspert at genkende en falsk sneaker.

Hos Soldout har vi efter flere års erfaring, med salg af sneakers, tilegnet hos den nødvendige viden til at kunne kende forskel mellem falsk og ægte. Vi har desuden tætte forbindelser til både Nike og Adidas, hvis vi vores egne eksperter skulle være i tvivl omkring ægtheden. I alle tre år, hvor Soldout har eksisteret, kan vi med stolthed sige, at vi ikke har solgt en eneste falsk sneaker.

Kort sagt: Alle vores varer er 100% ægte og bliver altid tjekket igennem manuelt, inden de bliver sat til salg og afsendt til dig.

Hvad kendetegner os?

Hos Soldout tror vi på, at det skal være nemt og bekvemt at handle sneakers. Vores sortiment består af alle de mest populære sneakers, der er udsolgt hos ordinære forhandlere. Disse produkter kan eksempelvis kun være blevet solgt i enkelte butikker i udlandet. Det betyder, at mange sneakerentusiaster på almindeligvis aldrig ville få muligheden for at få fat i disse sjældne sneakers. Det vil vi hos Soldout ændre på! Vi arbejder hver dag for, at give alle sneakerentusiaster mulighed for at shoppe disse sneakers på sikker vis.

Som en del af denne proces vægter vi kundeservice utrolig højt. Vi bestræber os efter at kunne besvare din henvendelse indenfor 24 timer og kan kontaktes telefonisk i hverdage mellem 8.30-16.

Soldouts varer, import og opbevaring

Soldout samarbejder udelukkende med troværdige europæiske leverandører. Det giver en hurtig og sikker levering, som oftest er svær at få på tværs af kontinenter.

Kvaliteten af alle sneakers er naturligivs garanteret ved at handle hos os. Samtlige af vores produkter bliver tjekket manuelt igennem, inden de bliver videresendt til vores kunder. I denne proces bliver skoene gennemgået for fabriksfejl og eventuelle mangler.

Skulle det ske, at der en dag er udsolgt af lige præcis din størrelse, på dit nye yndlingspar, vil vi naturligvis gerne hjælpe. Hvis det er tilfældet, bedes du blot sende os en mail eller kontakte os på vores SoMe profiler. I beskeden bedes du inkludere de nødvendige informationer, hvorefter vil vi forsøge, for at fremskaffe dine nye sneakers.

Hvis du vil være opdateret på hvilke nye sneakers, der kommer på Soldouts hjemmeside, vil vi kraftigt anbefale at følge os på Instagram. Her poster vi vores nyeste sneakers og afholder mange konkurrencer og giveways, hvor du ofte har chancen for at vinde et par gratis sneakers.

Soldout logo

Alle sneakers, der sælges på hjemmesiden, er 100% ægte og bliver gennemtjekket i hånden. Dermed er du sikret en garanti på, at du modtager 100% ægte sneakers, der hverken har fabrikationsfejl eller andre mangler. Vi kan, med vores erfaring på mere end 4 år indenfor salg af unikke sneakers, sikre at vi ved nøjagtig, hvad vi skal kigge efter, når vi inspicerer vores varer.

Nyhedsbrev

social icon
social icon
social icon
Shop
toggle icon
Om Soldout
toggle icon
Virksomhedsinformation
toggle icon
Copyright 2021 © Soldout ApS