Wishlist
close icon
empty wishlist
Endnu ingen produkter tilføjet til din ønskeliste
Checkout
close icon
empty cart
Endnu ingen produkter i din kurv
close
close icon

Søgeresultater

Viser resultater for 

Vi anbefaler at gå en halv størrelse op i alle Jordan modeller.
menu iconMenu
search iconSøg
Soldout logo
wishlist icon
checkout icon
SneakersJordanDunkNikeNew BalanceYeezyAdidasConverseTilbehørSidste Chance

Idéen bag designet...

Med designet af denne tøjkollektion ønskede vi at skabe et stilrent men klassisk design, der udfoldes i en Cadmium grøn palette. After Hours logoet er broderet i vores yndlings ferskenfarve og ses på sweatshirtens venstre front. Bagsiden af trøjen, er broderet med et vores signatur lyn logo, i samme ferskenfarve, der skaber designets røde tråd.

Vi er stolte af at kunne præsentere vores egne produkter:

GOTS - Global Organic Textile Standard

Et fokus på design med høj kvalitet, skabte After Hours. Et vigtig parameter for udarbejdelsen af vores sweatsuit, var ansvarlighed og bæredygtighed.

Derfor er vores sweatsuit er GOTS certificeret, som dækker over en verdensopspændende standard for økologiske fibre. Vores sweatsuit er lavet i 100 % økologisk bomuld, med fokus på en ansvarlig og bæredygtig produktion, der dækker hele produktionskæden. Et vigtigt fokus for udarbejdelsen af After Hours, var miljøvenlige tekstiler, der er produceret under ansvarlige vilkår.

Dansk design - lavet i 100 % økologisk bomuld

Soldout logo

Alle sneakers, der sælges på hjemmesiden, er 100% ægte og bliver gennemtjekket i hånden. Dermed er du sikret en garanti på, at du modtager 100% ægte sneakers, der hverken har fabrikationsfejl eller andre mangler. Vi kan, med vores erfaring på mere end 4 år indenfor salg af unikke sneakers, sikre at vi ved nøjagtig, hvad vi skal kigge efter, når vi inspicerer vores varer.

Virksomhedsinformation
toggle icon
CVR: 39016281Trommesalen 11614 København VTel. (+45) 91 53 20 21E-mail: info@soldout.dk
Copyright 2021 © Soldout ApS