Wishlist
close icon
empty wishlist
Endnu ingen produkter tilføjet til din ønskeliste
Checkout
close icon
empty cart
Endnu ingen produkter i din kurv
close
close icon

Søgeresultater

Viser resultater for 

14 dages returret
menu iconMenu
search iconSøg
Soldout logo
wishlist icon
checkout icon
Sneakers
Jordan
Jordan 1 LowJordan 1 MidJordan 1 HighJordan 4Jordan 6
Dunk
Dunk LowDunk High
Nike
Air Force 1Air MaxAndet
New Balance
New Balance 550New Balance 2002
Yeezy
Yeezy SlideYeezy Foam Runner
Adidas
Tilbehør
After Hours
Adidas

/ Adidas

Adidas har i flere år været en af de mest anerkendte mærker blandt sneakerheads. Mærket har igennem samarbejder med f.eks. Kanye West, Sean Wotherspoon og Pharell Williams produceret en række sko, der har haft et unik præg på sneakerhistorien. I 2021 satser mærket stort på den ikoniske Forum 84 silhuet, der allerede nu er enormt populær.

Sorter
Popularitet
Nyeste udgivelser
Pris (lav til høj)
Pris (høj til lav)
Filter
Sorter
Model
Pris
Størrelse

Shop sjældne Adidas sneakers

Design. Innovation. Komfort. Bæredygtighed. Det er Adidas. Vi elsker kvaliteten, synet, hypen og følelsen! I shoppen finder du sjældne Adidas sneakers, ofte fra limited edition. Vil du have et par? Så må du hellere være hurtig.

100 % garanti for fejlfri og ægte Adidas sko

Vi er selv ægte sneakersheads hos Soldout. Når du bestiller dine nye kicks, gennemtjekker vi dem til sidste syning, før vi sender dem til dig. Derfor ved du, at du kan glæde dig til et par ægte og fejlfri sneakers, når du lukker pakken op… Du har selvfølgelig fuld returret. Men det får du nok ikke brug for! De her sneakers finder du nemlig ikke hvor som helst. Og det kan sagtens være, prisen på dine favoritsneakers er steget til næste år. Hvis de overhovedet fortsat er tilgængelige til den tid. Se udvalget af Adidas sneakers i shoppen. Vi lover, du ikke bliver skuffet!


Adidas - verdenskendt brand med en gigantisk vision

Det globale sportsbrand samarbejder nært med sportsstjerner. Grand Slam-vinder Caroline Wozniacki, Mohamed Salah og Lionel Messi er blandt dem, der elsker at hive sejren hjem med de ikoniske sneakers på fødderne. Men de ikoniske sneakers er selvfølgelig præcis lige så cool til en bytur som på banen. Og med designere som Stan Smith og Kanye West er populariteten sikker hos fashionista og influencere overalt i verden. Men Adidas er mere end sneakers. Og meget mere end hype ….


Impossible is Nothing - og det er meget mere end en tagline!

Adidas er et brand med en heftig vision. Nemlig at være verdens bedste sportsbrand! Derfor kender du helt sikkert også logoet med de tre ikoniske striber, der sammen danner en trekant. Men måske ved du ikke, at striberne symboliserer et bjerg? Det er ikke noget tilfælde. Logoet symboliserer, at man med disse sportssko på fødderne kan overvinde alle forhindringer. Det er sportsbrandet selv beviset på. Adidas er nemlig den største leverandør af sportstøj i Europa i 2021 – og nummer to i verden. Hver dag knokler over 62.000 ansatte fra mere end 100 lande for brandets vision. Nemlig at brede glæden ved sport og motion ud til mennesker i hele verden.


Hypen er ægte!

Adidas er statement fodtøj for millioner af mennesker i hele verden. Men hypen er ægte. Brandet udvikler nemlig hele tiden skoene for at sikre, at du får sneakers med maksimal komfort og holdbarhed.


5 grunde til, at sneakersheads elsker Adidas

  • Trendy design og mange varianter. Du kan vælge mellem masser af modeller. Lige fra hvide Adidas low i classic halvfemserstil til vilde varianter med print.

  • Høj resell-værdi. Når du shopper hos Soldout, får du statement modeller med høj resellværdi. Derfor kan du tit sælge dine sneakers dyrere, end du købte dem!

  • Super komfort Adidas’ sneakers er skabt til at booste din performance! Derfor er komforten i top.De ikoniske sko har bounce i indersålen. Det sikrer et godt afsæt og en god landing, når du går, hopper, danser …Skoene er lette og behagelige at have på hele dagen. Alle syninger er flade, så de ikke generer din hud. 3D fabrics strukturen betyder, at der er luftindgange, så luften cirkulerer om fødderne. Det betyder, at du ikke får det for varmt om fødderne. Derfor undgår du nemmere vabler og hævede fødder.

  • Lang levetid. De fleste modeller har en ydersål af TPU, som er et robust letvægtsmateriale. Derfor kan du regne med, at sålen er både let og yderst slidstærk. De her sko bliver du glad for i årevis!

  • Bæredygtige visioner. Brandet arbejder for en grønnere verden. Faktisk er det visionen, at brandet kun bruger genbrugspolyester i skoene allerede fra 2024. Designeren Sean Wotherspoon visualiserer brandets vision om en grøn jord med modellen Adidas x Sean Wotherspoon. Skoene er det vildeste kick med print, blomster og farver.

På vej mod fremtiden … og altid et skridt foran!

Sportsbrandet har leveret den ene bestseller efter den anden lige siden starten i 1949. Sneakersheads overalt i verden elsker brandet. Måske fordi Adidas er mellem de mest innovative sportsbrands på markedet.  Det var Adidas, der opfandt såler af genbrugt affaldsplastic indsamlet fra havet. Det var selvfølgelig også Adidas, som opfandt 3D-såler, som kan tilpasses den enkelte løbers fod. Og det legendariske sportsbrand var det første til at sætte en chip i sportsfolkenes sko, så de kunne holde øje med kalorieindtaget. Brandet er også frontrunner med tech-sneakers, der benytter den nyeste teknologi for at give dig fantastiske sneakers. Modellen Adidas 4D har en 3D-trykt sål, som er fremstillet af ilt, lys og væske.

Hos Soldout glæder vi os til at se, hvilke tech-inspirerede modeller brandet vil release i fremtiden!

5 fun facts

  • Det siges, at Adidas har hentet navnet fra akronymet All Day I Dream About Sport. Men det passer selvfølgelig ikke. Brandet har nemlig sit navn efter grundlæggeren, Adolff Dassler. Han sammensatte navnet af sit kaldenavn, Adi, og de tre første bogstaver af efternavnet.

  • Brandet er grundlagt i 1949 af Adolf Dassler. Men eventyret begyndte faktisk allerede i 1924, da Dassler grundlagde Gebrüder Dassler Schuhfabrik. Den måtte dog lukke, da han blev uvenner med sin bror, som senere grundlagde Puma.

  • Sportsbrandet har i dag millioner af dedikerede fans over hele verden. Nogle er næsten for dedikerede! I Boston var der engang en park, der blev kaldt Adidas Park. Dér var det ikke risikofrit at løbe i et par Puma eller Nike sneakers. Det skete nemlig tit, at de ”forbudte” sneakers blev hugget af Adidas-fans. Derefter blev skoene hængt op i et træ, hvor den ulykkelige skoejer så måtte hente dem senere.

  • Den amerikanske sportsstjerne Jesse Owens havde Adidas sko på fødderne til Olympiaden i Berlin i 1936. Det var meningen, at Olympiaden skulle bevise den ariske races overlegenhed. Men sådan gik det ikke. Jesse Owens - som var barnebarn af en sort slave - løb med fire guldmedaljer.  Endda i de tyskproducerede sportssko! I 1970 fik Jesse Owens sin plads i sportens Hall of Fame. Hans rekorder var uantastede i næsten 50 år. Først i 1984 kom Carl Lewis i nærheden af de tider, som stjerneløberen havde opnået.

  • Brandets limited edition sko bliver straks snuppet af samlere og sneakersheads. De ikoniske Adidas X Daniel Arsham Futurecraft er designet i samarbejde med kunstneren Daniel Arsham. Skoene er selvfølgelig forsynet med den 3D-printede Futurecraft-sål. De er et oplagt samlerobjekt. Derfor er skoæskerne forseglet!

Har du spørgsmål?

Kontakt os - vi elsker at snakke sjældne sneakers! Se udvalget af Adidas sneakers i shoppen - og bestil med fuld returret. Men skynd dig, mens vi stadig har din favoritmodel i shoppen.

Pris
0 DKK10.000 DKK
Størrelse
35-37.5
38-39.5
40-41.5
42-43.5
44-45.5
46-47.5
Opdater filter
Soldout logo

Alle sneakers, der sælges på hjemmesiden, er 100% ægte og bliver gennemtjekket i hånden. Dermed er du sikret en garanti på, at du modtager 100% ægte sneakers, der hverken har fabrikationsfejl eller andre mangler. Vi kan, med vores erfaring på mere end 4 år indenfor salg af unikke sneakers, sikre at vi ved nøjagtig, hvad vi skal kigge efter, når vi inspicerer vores varer.

Nyhedsbrev

social icon
social icon
social icon
Shop
toggle icon
Om Soldout
toggle icon
Virksomhedsinformation
toggle icon
Copyright 2021 © Soldout ApS