Wishlist
close icon
empty wishlist
Endnu ingen produkter tilføjet til din ønskeliste
Checkout
close icon
empty cart
Endnu ingen produkter i din kurv
close
close icon

Søgeresultater

Viser resultater for 

Vi anbefaler at gå en halv størrelse op i alle Jordan modeller.
menu iconMenu
search iconSøg
Soldout logo
wishlist icon
checkout icon
SneakersJordanDunkNikeNew BalanceYeezyAdidasConverseTilbehørSidste Chance

/ Forum 84

Adidas Forum 84 er blevet en af de helt vildt populære sko her til sommer, efter at Adidas udgav dem i en lang farvepalette. Især grøn, grå, hvid og blå er populære hos sneakerheads på tværs af kontinenter. Udforsk Adidas’ nye bestseller allerede i dag.

Populære produkter i kategorien

Sorter
Popularitet
Nyeste udgivelser
Pris (lav til høj)
Pris (høj til lav)
Filter
Sorter
Model
Pris
Størrelse

Shop sjældne Adidas sneakers

Adidas Forum 84

'Adidas Forum er en lækker og klassisk Adidas-model fra 1984, der for alvor blev populær sidste sommer, hvor Adidas genudgav den i mange lækre colourways – herunder de populære grønne, blå og grå modeller.

Adidas Forum 84 var – blandt andet lige som de ikoniske Jordans - oprindeligt en populær basketball-sneaker, da den i sin tid blev udgivet, og den blev båret af mange ikoniske basketball-spillere, såsom Michael Jordan. Efter genudgivelsen af modellen i 2021 er Adidas Forum 84 Low dog også gået hen og blevet en populær silhuet blandt sneakerheads, influencere og fashionistaer. Skoens lækre og klassiske udtryk gør den til en ideel – og prisvenlig - hverdagssneaker, der går til alt, og som kan give ethvert outfit et cool, stilrent udtryk. Modellen findes desuden også i en High-model.

Populære sneakers med komfort i verdensklasse

De cool Adidas Forum 84 Low er bygget op af en klassisk hvid læderbase og har de ikoniske tre Adidas-striber på siden. Den skiller sig desuden ud fra mange andre Adidas-modeller med sin velcrolukning, der går hen over skoen.

Som ved alle andre Adidas-modeller er der stor fokus på skoens komfort, og du får derfor et par lækre sneakers, der pifter dit outfit op uden at gå på kompromis med den gode pasform.

Få dine Adidas Forum 84 Low med 100% ægthedsgaranti

Hos Soldout elsker vi Adidas Forum 84 Low, og vi importerer selv de fede modeller fra troværdige leverandører. Derfor får du altid vores garanti for 100% ægte og fejlfri Adidas Forum 84, når du shopper her. Hvert eneste par bliver nemlig gennemtjekket i alle detaljer af os personligt. Det er din sikkerhed for ægte, helt perfekte Adidas sneakers. For at sikre, at dine Adidas-sneakers forbliver flotte, så længe som muligt, kan du med fordel tjekke vores udvalg af sneaker tilbehør, der bl.a. forebygger creases, så din Adidas Forum 84 fremstår så ny som muligt.

Har du spørgsmål?

Kontakt os – vi elsker at snakke sjældne sneakers! Se udvalget af Adidas-sneakers i shoppen – og bestil med fuld returret. Men skynd dig, mens vi stadig har din favoritmodel på lager.

Soldout logo

Alle sneakers, der sælges på hjemmesiden, er 100% ægte og bliver gennemtjekket i hånden. Dermed er du sikret en garanti på, at du modtager 100% ægte sneakers, der hverken har fabrikationsfejl eller andre mangler. Vi kan, med vores erfaring på mere end 4 år indenfor salg af unikke sneakers, sikre at vi ved nøjagtig, hvad vi skal kigge efter, når vi inspicerer vores varer.

Virksomhedsinformation
toggle icon
CVR: 39016281Trommesalen 11614 København VTel. (+45) 91 53 20 21E-mail: info@soldout.dk
Copyright 2021 © Soldout ApS