Wishlist
close icon
empty wishlist
Endnu ingen produkter tilføjet til din ønskeliste
Checkout
close icon
empty cart
Endnu ingen produkter i din kurv
close
close icon

Søgeresultater

Viser resultater for 

Vi anbefaler at gå en halv størrelse op i alle Jordan modeller.
menu iconMenu
search iconSøg
Soldout logo
wishlist icon
checkout icon
SneakersJordanDunkNikeNew BalanceYeezyAdidasConverseTilbehørSommer Tilbud

/ Forum 84 High

Adidas har længe holdt sig tilbage, når det gælder Forum High modellen, men i 2021 kom den endelig tilbage. Genudgivelsen af den populære model fik hurtig stor opbakning blandt alle sneakerheads og silhuetten findes nu i mange colourways.

Populære produkter i kategorien

Sorter
Popularitet
Nyeste udgivelser
Pris (lav til høj)
Pris (høj til lav)
Filter
Sorter
Model
Pris
Størrelse

Shop sjældne Adidas sneakers

Adidas Forum 84 High

Den ikoniske Adidas Forum 84 High er tilbage i en genudgivelse fra 2021, og er – sammen med Low-modellen - hurtigt blevet en populær silhuet blandt sneakerentusiaster. Adidas Forum 84 High udkom for første gang i 1984, og ligesom de ikoniske Jordans, opnåede Adidas Forum hurtigt en stor popularitet som basketball-sko, da ikoniske basketball-spillere, som Michael Jordan, jævnligt spillede i dem. Efter genudgivelsen af den ikoniske sko, er den dog også blevet populær udenfor basketball-banerne. Samspillet mellem en stilren og genkendelig Adidas-model, samt skoens gode komfort, har gjort Adidas Forum 84 High til et fantastisk bud på en lækker, prisvenlig hverdagssneaker.

Garanti for 100% ægte og fejlfri Adidas Forum 84 High

Hos Soldout garanterer vi, at du modtager et par Adidas Forum 84 High, der er 100% ægte og fejlfri. Vi er selv ægte sneakerheads og gennemtjekker derfor hver enkelt sneaker, inden de bliver sendt til dig. Dette gør vi for at garantere, at dine sneakers er ægte og i perfekt stand. Vi holder os desuden hele tiden opdateret med priserne på sneakers, så du får de bedste tilbud! Skulle du alligevel ikke være helt tilfreds med dit køb, tilbyder vi 14 dages fuld returret.

Har du spørgsmål?

Har du spørgsmål, er du naturligvis mere end velkommen til at kontakte os! Se udvalget af Adidas-sneakers i shoppen og bestil dem med fuld returret. Men skynd dig, så vi stadig har din favoritmodel i shoppen.

Soldout logo

Alle sneakers, der sælges på hjemmesiden, er 100% ægte og bliver gennemtjekket i hånden. Dermed er du sikret en garanti på, at du modtager 100% ægte sneakers, der hverken har fabrikationsfejl eller andre mangler. Vi kan, med vores erfaring på mere end 4 år indenfor salg af unikke sneakers, sikre at vi ved nøjagtig, hvad vi skal kigge efter, når vi inspicerer vores varer.

Virksomhedsinformation
toggle icon
CVR: 39016281Trommesalen 11614 København VTel. (+45) 91 53 20 21E-mail: info@soldout.dk
Copyright 2021 © Soldout ApS