Wishlist
close icon
empty wishlist
Endnu ingen produkter tilføjet til din ønskeliste
Checkout
close icon
empty cart
Endnu ingen produkter i din kurv
close
close icon

Søgeresultater

Viser resultater for 

FEBRUARUDSALG: KÆMPE RABATTER + GRATIS FRAGT!
menu iconMenu
search iconSøg
Soldout logo
wishlist icon
checkout icon
Februarudsalg
Sneakers
Jordan
Jordan 1 LowJordan 1 MidJordan 1 HighJordan 4Jordan 6
Dunk
Dunk LowDunk High
Nike
Air Force 1Air MaxAndet
New Balance
New Balance 550New Balance 2002
Yeezy
Yeezy SlideYeezy Foam Runner
Adidas
Converse
Tilbehør
After Hours
Sneaker tilbehør

/ Sneaker tilbehør

Hos Soldout ved vi hvor vigtigt det er at pleje, style og udstille sine sneakers med stil. Derfor forhandler vi sneakertilbehør af højeste kvalitet, som du kan være bekendt at give dine sneakers. På siden finder du alt fra snørebånd i fede farver, skotræ, sneaker displays og meget andet.

Sorter
Popularitet
Nyeste udgivelser
Pris (lav til høj)
Pris (høj til lav)
Filter
Sorter
Model
Pris
Størrelse

Plej dine sneakers

Hos Soldout forhandler vi et udvalg af sneaker tilbehør, der hjælper dig med at pleje, style og udstille dine sneakers. Vi ved, at regelmæssig pleje er essentielt for at sikre, at dine sneakers forbliver flotte - selv efter hyppigt brug. Vores udvalg af sneakertilbehør dækker blandt andet over fede laces, sneaker displays, sneaker shields og sneaker box af højeste kvalitet. Shop vores sneaker tilbehør med hurtig levering og 14 dages fri returret.

Sådan undgår du, at dine sneakers creaser:

Er du vild med sneakers, ved du også, at der ikke er noget værre end creases. Med vores udvalg af skotræ og sneaker shields sikrer du den optimale beskyttelse af dine sneakers. Begge alternativer forbygger creases på skoene og bevarer samtidigt skoens naturlige pasform. Vores sneaker shields kan benyttes, når du går med skoene, og kan suppleres med skotræ, når du ikke har dem på. Derudover er de super nemme at anvende og kan bruges til alle modeller, herunder Jordans, Dunks, New Balance og Adidas. Vores skotræ er one-size, og kan derfor bruges af alle.

Vil du gerne fremvise din sneaker-samling?

Vores magnetiske Sneaker Display er et must-have for enhver sneakerentusiast. Displayet giver mulighed for at udstille ens yndlingsmodeller på en eksklusiv og futuristisk måde, så du får endnu mere glæde af dine sneakers – også når du ikke bruger dem. Det indbyggede LED-lys oplyser de valgte sneakers, imens den indbyggede magnet gør det muligt for skoen at rotere i displayet. Displayet kan bruges sammen med alle vores populære modeller, som fx Jordans, Dunks og Adidas.

Giv et personligt udtryk til dine sko

Vores udvalg af laces giver mulighed for at skabe et unikt look med dine sneakers. På siden finder du alt fra klassiske hvide laces til unikke Green Glow Laces, så der er laces, der passer til ethvert outfit. Vores laces er en nem måde at give dine sneakers et endnu mere spændende udtryk på og skabe et look, som du helt sikkert ikke møder andre med!

Pris
0 DKK10.000 DKK
Størrelse
35-37.5
38-39.5
40-41.5
42-43.5
44-45.5
46-47.5
Opdater filter
Soldout logo

Alle sneakers, der sælges på hjemmesiden, er 100% ægte og bliver gennemtjekket i hånden. Dermed er du sikret en garanti på, at du modtager 100% ægte sneakers, der hverken har fabrikationsfejl eller andre mangler. Vi kan, med vores erfaring på mere end 4 år indenfor salg af unikke sneakers, sikre at vi ved nøjagtig, hvad vi skal kigge efter, når vi inspicerer vores varer.

Nyhedsbrev

social icon
social icon
social icon
Shop
toggle icon
Om Soldout
toggle icon
Virksomhedsinformation
toggle icon
Copyright 2021 © Soldout ApS