Wishlist
close icon
empty wishlist
Endnu ingen produkter tilføjet til din ønskeliste
Checkout
close icon
empty cart
Endnu ingen produkter i din kurv
close
close icon

Søgeresultater

Viser resultater for 

Vi anbefaler at gå en halv størrelse op i alle Jordan modeller.
menu iconMenu
search iconSøg
Soldout logo
wishlist icon
checkout icon
SneakersJordanDunkNikeNew BalanceYeezyAdidasConverseTilbehørSommer Tilbud

/ Converse X Comme des Garçons

Det japanske modemærke, Commes Des Garcons, har gentagende gange arbejdet sammen med Converse og samarbejderne bliver gang på gang udsolgt. Kollektionerne består bl.a. af sneakers, der kan bæres af både kvinder og herre, som er udstyret med det karakteristiske CDG hjerte. Hos Soldout finder du mange varianter af Chuck Taylor modellen, der er kernen i samarbejdet.

Populære produkter i kategorien

Sorter
Popularitet
Nyeste udgivelser
Pris (lav til høj)
Pris (høj til lav)
Filter
Sorter
Model
Pris
Størrelse

CDG x Converse

Commes Des Garcons er en japansk modemærke, der blev grundlagt i 1973.

I 2002 lancerede modemærket linjen “PLAY”, hvis logo udgør det ikoniske hjerte med øjne. PLAY linjen blev beskrevet som "a sign, a symbol, a feeling”. Det ikoniske “Hjerte” logo er designet af Filip Pagowski. Ikonet blev hurtigt linjens varemærke og benyttes igennem hele kollektionen. I 2015 besluttede Converse at indgå et samarbejde med Commes Des Garcons. Det første samarbejde fra 2015 tog udgangspunkt i en af Converse mest succesfulde og ikoniske silhouetter nemlig Chuck Taylor 70. Den klassiske silhouette blev første gang præsenteret i 1917 og silhouetten fik for alvor sit gennembrud i 1912, hvor brandet forende sig med basketball spilleren Charles Hollis (Chuck Taylor). Converse Chuck Taylor blev hurtigt en verdenskendt sneaker og er en af de bedst sælgende basketball sneakers i historien.

Commes des Garcons designede sammen med Converse en klassisk sneaker, hvor begge brands implementerede deres varemærker. Den første kollektion bestod af Converse Chuck Taylor High og Low i neutrale farver som Creme Play og “Black White”. Converse har senere hen udgivet Steel Gray” og “Blue Quatz” i samarbejde med Commes Des Garcons.

Converse hos Soldout

Hvis du er vild med den klassiske basketball sneaker Converse Chuck Taylor, vil denne linje med det japanske modemærke være perfekt til dig. Samarbejdet tilfører den klassiske og simple silhouetten nye detaljer og sammen har begge brands gjort silhouetten til en sjælden og eksklusiv sneaker. I vores sortiment kan du også finde andre unikke samarbejder herunder Converse X Golf Le Fleur, som er et unikt samarbejde med den amerikanske rapper Tyler The Creator. Vi har i vores brede sortiment også de klassisk Converse Chuck Taylor modeller, men også nyere modeller som “Run Star”. Alle sneakers er helt nye og kommer i original emballage. Vi sikre dig, at skoene er 100 % ægte.

Soldout logo

Alle sneakers, der sælges på hjemmesiden, er 100% ægte og bliver gennemtjekket i hånden. Dermed er du sikret en garanti på, at du modtager 100% ægte sneakers, der hverken har fabrikationsfejl eller andre mangler. Vi kan, med vores erfaring på mere end 4 år indenfor salg af unikke sneakers, sikre at vi ved nøjagtig, hvad vi skal kigge efter, når vi inspicerer vores varer.

Virksomhedsinformation
toggle icon
CVR: 39016281Trommesalen 11614 København VTel. (+45) 91 53 20 21E-mail: info@soldout.dk
Copyright 2021 © Soldout ApS