Wishlist
close icon
empty wishlist
Endnu ingen produkter tilføjet til din ønskeliste
Checkout
close icon
empty cart
Endnu ingen produkter i din kurv
close
close icon

Søgeresultater

Viser resultater for 

Vi anbefaler at gå en halv størrelse op i alle Jordan modeller.
menu iconMenu
search iconSøg
Soldout logo
wishlist icon
checkout icon
SneakersJordanDunkNikeNew BalanceYeezyAdidasConverseTilbehørSommer Tilbud

/ Golf Le Fleur X Converse

Selv hvis du ikke er fan af den amerikanske rapper, Tyler The Creator, er hans samarbejde med Converse garanteret noget for dig. Rapperen er designeren bag mærket "Golf Le Fleur", der gentagende gange har været med til at skabe nogle af Converses største hits. Brandet er bl.a. kendetegnet for brugen af blomster og en generel hyldest til foråret. Shop alle varianter herunder!

Populære produkter i kategorien

Sorter
Popularitet
Nyeste udgivelser
Pris (lav til høj)
Pris (høj til lav)
Filter
Sorter
Model
Pris
Størrelse

Fra arbejdssko til basketballs sko Converse blev grundlagt 1908 og startede oprindeligt som en sneaker producent, der producerede arbejdsrelaterede sko til virksomheder. Fokusset fra erhvervssektoren, ændrede sig hurtigt få år efter og i år 1917 blev den første Converse All-Star præsenteret. Skoen var oprindeligt skabt som en sports sko til basketball. Den originale Converse All-Star blev produceret en brun base med brune gummi detaljer. I 1920 ændrede designet sig og Converse udkom i den klassiske sorte og hvide colorway, konstrueret i canvas materiale, som nu er den velkendte Converse der er kendt verden over. Chuck Taylor Den amerikanske basketball spiller Charles Hollis også kendt under navnet Chuck Taylor, så hurtigt et potentiale i den famøse All-Star silhuetten. I 1921 forenede basketball spilleren sig med Converse og den ikoniske ’Converse All-Star Chuck Taylor’ blev skabt. Chuck Taylor hjalp Converse med at promovere skoen over hele landet og efter samarbejdet fik Converse for alvor sit gennembrud. Converse har siden sin oprindelse skabt mange silhuetter udover den klassiske All-Star, heriblandt ’One Star’ og ’Run Star’, men en bestseller vil altid være den ikoniske Converse Chuck Taylor All star, som nu ses i et hav af forskellige farvekombinationer og materialer. Converse i dag Converse har gennem årene indgået samarbejder med forskellige brands herunder det italienske brand Off-White. Samme har de to virksomheder skabt unikke og sjældne sneakers, der hurtigt er blevet sko, som er eftertragtede på markedet. Udover det ikoniske samarbejde med Off-White, har virksomheden også indgået et unikt samarbejde mellem virksomheden Kith og den verdenskendte læskedrik Coca Cola. Samarbejdet havde sit udspring i år 2018 og hver sko under dette design, er dedikeret til forskellige lande, herunder USA, Frankrig, Rusland og Kina. Hvert design afspejler forskellige farvekombinationer. Converse har under hvert samarbejde, brugt deres ikoniske ’’All Star’’ silhuetten og har dermed formået at tilhøre en klassiske model et unikke elementer.

Converse blev grundlagt 1908 og startede oprindeligt som en sneaker producent, der producerede arbejdsrelaterede sko til virksomheder. Fokusset fra erhvervssektoren, ændrede sig hurtigt få år efter og i år 1917 blev den første Converse All-Star præsenteret. Skoen var oprindeligt skabt som en sports sko til basketball. Den originale Converse All-Star blev produceret en brun base med brune gummi detaljer. I 1920 ændrede designet sig og Converse udkom i den klassiske sorte og hvide colorway, konstrueret i canvas materiale, som nu er den velkendte Converse der er kendt verden over.

Chuck Taylor

Den amerikanske basketball spiller Charles Hollis også kendt under navnet Chuck Taylor, så hurtigt et potentiale i den famøse All-Star silhuetten. I 1921 forenede basketball spilleren sig med Converse og den ikoniske ’Converse All-Star Chuck Taylor’ blev skabt. Chuck Taylor hjalp Converse med at promovere skoen over hele landet og efter samarbejdet fik Converse for alvor sit gennembrud.

Converse har siden sin oprindelse skabt mange silhuetter udover den klassiske All-Star, heriblandt ’One Star’ og ’Run Star’, men en bestseller vil altid være den ikoniske Converse Chuck Taylor All Star, som nu ses i et hav af forskellige farvekombinationer og materialer.

Converse i dag

Converse har gennem årene indgået samarbejder med forskellige brands herunder det italienske brand Off-White. Samme har de to virksomheder skabt unikke og sjældne sneakers, der hurtigt er blevet sko, som er eftertragtede på markedet. Udover det ikoniske samarbejde med Off-White, har virksomheden også indgået et unikt samarbejde mellem virksomheden Kith og den verdenskendte læskedrik Coca Cola. Samarbejdet havde sit udspring i år 2018 og hver sko under dette design, er dedikeret til forskellige lande, herunder USA, Frankrig, Rusland og Kina. Hvert design afspejler forskellige farvekombinationer. Converse har under hvert samarbejde, brugt deres ikoniske ’’All Star’’ silhuetten og har dermed formået at tilhøre en klassiske model et unikke elementer.

Soldout logo

Alle sneakers, der sælges på hjemmesiden, er 100% ægte og bliver gennemtjekket i hånden. Dermed er du sikret en garanti på, at du modtager 100% ægte sneakers, der hverken har fabrikationsfejl eller andre mangler. Vi kan, med vores erfaring på mere end 4 år indenfor salg af unikke sneakers, sikre at vi ved nøjagtig, hvad vi skal kigge efter, når vi inspicerer vores varer.

Virksomhedsinformation
toggle icon
CVR: 39016281Trommesalen 11614 København VTel. (+45) 91 53 20 21E-mail: info@soldout.dk
Copyright 2021 © Soldout ApS