Wishlist
close icon
empty wishlist
Endnu ingen produkter tilføjet til din ønskeliste
Checkout
close icon
empty cart
Endnu ingen produkter i din kurv
close
close icon

Søgeresultater

Viser resultater for 

14 dages returret
menu iconMenu
search iconSøg
Soldout logo
wishlist icon
checkout icon
Sneakers
Jordan
Jordan 1 LowJordan 1 MidJordan 1 HighJordan 4Jordan 6
Dunk
Dunk LowDunk High
Nike
Air Force 1Air MaxAndet
New Balance
New Balance 550New Balance 2002
Yeezy
Yeezy SlideYeezy Foam Runner
Adidas
Tilbehør
After Hours
Dunk

/ Dunk

I 1985 blev dunk modellen først introduceret og var i første omgang kun tænkt til skatere, men meget har ændret sig.. I dag er dunk silhuetten en af Nikes mest populære, der gang på gang bliver udsolgt. Udforsk alle de fedeste releases herunder.

Sorter
Popularitet
Nyeste udgivelser
Pris (lav til høj)
Pris (høj til lav)
Filter
Sorter
Pris
Størrelse

Nike Dunk. Skabt til basketstjerner. Perfekt til dig.

Er du også vild med Nike Dunk? Det forstår vi godt. Vi elsker selv det ikoniske design. De mange releases. Og selvfølgelig følelsen af Nike på fødderne! Designmæssigt trækker Nike Dunk på inspiration fra andre populære Nike sneakers som Air Force 1, Air Jordan 2, the Legend og the Terminator.

Men Nike Dunk er også helt sin egen. Du kan vælge mellem helfarvede Nike sneakers og et hav af catchy farvekombinationer. I januar ramte Nike Dunk Low markedet med tre nye farvekombinationer: rød og grå - sort og hvid - og selvfølgelig den surferinspirerede sail and coast. De 50 hvide - og et enkelt par sorte - sneakers er selvfølgelig designet af Virgil Abloh, den geniale designer bag det italienske brand Off-White.

Få garanti for 100 % ægte Nike sneakers

Vi elsker Nike - og vi hader kopier! Derfor gennemtjekker vi dine nye favoritsneakers til mindste detalje, før du får dem. Bare rolig. Vi kender alle modellerne til sidste sting. Det er din sikkerhed for ægte must have Nike sneakers.

Se udvalget og få sneakers med street attitude på fødderne!

Nike. Better is temporary

Nike udvikler hele tiden løbeskoene under mottoet better is temporary. I 2002 indgik Nike et stærkt collab med det amerikanske skaterbrand Supreme. Målet var at designe en Nike løbesko, der kombinerer basketball sneakers med skaterstil. Det blev endnu en megasucces for brandet. Nike Dunk Pro SB Paul Brown var den første SB på markedet. Og den blev selvfølgelig straks populær hos skatere og hiphoppere!

Nye populære releases fra Nike ... igen og igen!

De første Nike Dunks, College Color High, er designet af Peter Moore til basket teams på colleges. De blev fluks populære hos collegestjernerne. Fans råbte og heppede til kampene i matchende sneakers, når basketspillerne dunkede bolden i nettet. Det første par kunne købes i butikker fra august 1985 – samme år som den legendariske Air Jordan 1. Det startede med High modellen, men senere kom Low og Mid til... Det var et pletskud… og snart invaderede Nike Dunk sneakers bylivet.

Nike fortsætter selvfølgelig succesen med nye releases - og vi glæder os hver gang! I 2020 ramte NIKE SB Dunk High Paul Rodriguez markedet. Modellens release markerer, at skateren Paul Rodriguez har haft kontrakt med brandet i femten år. Den populære sneaker-model er hvid med grønne detaljer. Inspirationen er hentet fra det mexicanske flag som designerens hyldest til hjemlandet, Mexico. I 2021 er der mange nye Nike Dunk modeller. Men pas på. Mange af dem kommer i limited edition, så du skal være hurtig for at løbe med dit favoritpar!

Derfor kan du ikke undvære et par Nike Dunk Low

  • Hype - og masser af muligheder! Nike Dunks kombinerer hypen fra de store basketstjerner med high end street style. Du kan bruge dem til alt. De ser fantastiske ud til bytur, på job og på stranden.Det ikoniske design går du ikke fejl af. Og Nike Dunk Low og Nike Dunk High er lige så populære, som da de først ramte markedet. Mindst! Dunk Low er den klassiske Nike model, mens Nike Dunk High går helt op over dine ankler. Det er retrostil, der giver din street style det sidste touch.

  • Høj resellværdi … du kan tit sælge sneakers dyrere, end du købte. Hos Soldout har du din chance for at få eksklusive Nike sko, som du ikke ser ret mange af i byen! Skoene har tit en høj resellværdi. Så du skal ikke regne med at se dem på udsalg til næste år. Tværtimod. Det kan sagtens ske, at prisen bare er steget til den tid!

  • Maksimal komfort, du bliver afhængig af... Brandet anvender den nyeste teknologi til at sikre dig løbesko, som sidder perfekt. Uden at du får det for varmt. Du føler dig godt tilpas på jobbet, på byturen, løbeturen og sportsbanen - overalt!

  • Kvalitet i topklasse - det sikrer lang levetid. Nike er gået all in på høj kvalitet. I stedet for at trykke priserne i bund satser brandet på sko i høj kvalitet. Nogle få modeller kræver selvfølgelig lidt ekstra omsorg, fx Nike SB Dunk Papa Bear. Men langt de fleste modeller er supernemme at holde og kræver ingen særlig pleje. Du skal bare tørre dem over med en fugtig klud, så ser de ud som nye igen. Det er sneakers, der gør dig glad hver dag i årevis.

  • Vilde visioner. Nike er ikke bare hypede influencere og store sportsstjerner. Nike er et brand, der inkluderer hele verden. Brandet støtter mange projekter, der bringer sporten ud blandt mennesker under mottoet If you have a body, you are an athlete. Samtidig arbejder Nike for at presse miljøbelastningen i bund i projektet Move to Zero. Nike støtter desuden genplantning af træer i Brasilien. Faktisk er der allerede plantet mere end en million træer. For at markere succesen har fans af Nike løbet mere end en million kilometer. Det var endnu en sejr for Nike, der viser, at brandets slogan Just Do It er mere end ord!

Spørgsmål, vores kunder stiller:

  • Hvad er Nike Dunk sneakers? Nike Dunk er sneakers designet til basketspillere, der vil have høj komfort, robust design og masser af hype. Den første model kom i 1985. Siden er der kommet mange modeller i samarbejde med kendte designere og sportsstjerner. Mange af Nike Dunk modellerne kommer i limited edition. Så du skal være hurtig for at løbe med et par.

  • Hvilken størrelse Nike Dunk skal jeg vælge? Du skal bare vælge den størrelse, du plejer. Bemærk, at skoene er lidt smallere og mindre end Air Force 1 i størrelsen. Spørg os, hvis vi skal måle for dig!

Har du andre spørgsmål? Kontakt os - vi er selv ægte sneakersheads. Og vi elsker at hjælpe dig med svar på alt, hvad du vil vide om Nike!

Få fingre i dine nye yndlingskicks fra Nike

Kig i shoppen og find dine nye favoritsneakers. Men skynd dig, ellers er de nok væk, når du tjekker næste gang!

Pris
0 DKK10.000 DKK
Størrelse
35-37.5
38-39.5
40-41.5
42-43.5
44-45.5
46-47.5
Opdater filter
Soldout logo

Alle sneakers, der sælges på hjemmesiden, er 100% ægte og bliver gennemtjekket i hånden. Dermed er du sikret en garanti på, at du modtager 100% ægte sneakers, der hverken har fabrikationsfejl eller andre mangler. Vi kan, med vores erfaring på mere end 4 år indenfor salg af unikke sneakers, sikre at vi ved nøjagtig, hvad vi skal kigge efter, når vi inspicerer vores varer.

Nyhedsbrev

social icon
social icon
social icon
Shop
toggle icon
Om Soldout
toggle icon
Virksomhedsinformation
toggle icon
Copyright 2021 © Soldout ApS