Wishlist
close icon
empty wishlist
Endnu ingen produkter tilføjet til din ønskeliste
Checkout
close icon
empty cart
Endnu ingen produkter i din kurv
close
close icon

Søgeresultater

Viser resultater for 

FEBRUARUDSALG: KÆMPE RABATTER + GRATIS FRAGT!
menu iconMenu
search iconSøg
Soldout logo
wishlist icon
checkout icon
Februarudsalg
Sneakers
Jordan
Jordan 1 LowJordan 1 MidJordan 1 HighJordan 4Jordan 6
Dunk
Dunk LowDunk High
Nike
Air Force 1Air MaxAndet
New Balance
New Balance 550New Balance 2002
Yeezy
Yeezy SlideYeezy Foam Runner
Adidas
Converse
Tilbehør
After Hours
Dunk High

/ Dunk High

Da Dunk High modellen i 1985 blev introduceret, var det udelukkende en basketball sneaker. I dag er silhuetten mere populær end nogensinde før og er blevet produceret i utallige colourways. Alle kombinationer kan findes herunder.

Sorter
Popularitet
Nyeste udgivelser
Pris (lav til høj)
Pris (høj til lav)
Filter
Sorter
Pris
Størrelse

Nike Dunk High dom basketball sneaker?

Nike Dunk High blev introduceret på markedet i 1985 og var oprindelig ment som en high-top baksetball sneaker. Skoen blev designet af Peter Moore, som også designede de populære Air Jordan 1 modeller, herunder Air Jordan 1 Low, Air Jordan 1 Mid og Air Jordan 1 High.Skoen er nu kendt under navnet Nike Dunk High men på tegnebrættet blev modellen kaldt ‘The College Color High’ Skoens design henter sin inspiration fra fire forskellige Nike modeller; The legend, The Terminator, den ikoniske Nike Air Force 1 og den historiske Air Jordan 1. Fire unikke design, der har kreeret den famøse Nike Dunk High, hvor størstedelen af designet, henter sin inspiration fra en af Nikes mest populære modeller; Nike Air Force 1. Nike Dunk High silhouettens formål var at imødekomme teknikken fra basketball sporten, herunder blokering og smidige bevægelser. Dette betød dermed også, at modellen hurtigt fik sin succes på basketball banen, sammen med den ikoniske Nike Air Jordan 1. I dag kommer Nike Dunk i flere modeller herunder den første silhouette Nike Dunk High, Nike Dunk Low som er en lav version af den oprindelige model, og Nike Dunk Disrupt som er en nytænkende version af Dunken.

Nike Dunks High succes

I forbindelse med den succesfulde modtagelse af Nike Dunken lavede Nike kampagnen “Be True To Your School”. Formålet med denne kampagne var, at skabe en forbindelse mellem basketball holdet og deres fans. Nike udgav syv forskellige Dunks, der hver især repræsenterede syv forskellige High Schools og deres basketball programmer. De forskellige High Schools team farver afspejlede sig i hvert Dunks design herunder the University of Iowa, University of Kentucky, University of Michigan, Georgetown, St. John’s, UNLV and Syracuse. Med dette release kunne hvert holds fans støtte deres favorit baskethold. 

Fra basket til skate

Mens skate kulturen voksede, blev modellen Nike Dunk High old news på basketball banen. Air Jordan 1, var forsat en favorit og der var hård konkurrence mellem den succesfulde silhouette, båret af den største amerikanske basketball spiller Michael Jordan. Salget dalede og hurtigt kunne man finde den nu upopulære sneaker til udsalgs priser. Men grundet den voksende skatekultur, fandt skatere, Dunken som en perfekt sko til deres hobby. Skoen var nu billig og konstrueret perfekt til beskyttelse og fleksibilitet, som alle er parametre, skabt til basket sporten. Den voksende skate kultur bidrog hurtig til sneaker branchen og Nike drog hurtig fordele af den stigende interesse. Især en interesse, der påvirkede salget for modellen Nike Dunk High. I forbindelse med denne efterspørgsel lancerede Nike en ny version af den populære Nike Dunk High. I år 2000 udkom Nike Dunk SB Low, som specifikt henvendte sig til skatere. 

Den nyeste tilføjelse til Dunk serien

Den nyeste tilføjelse til Dunk linjen er Nike Dunk Low Disrupt, som første gang blev released i år 2020. Med udgangspunkt i tidligere modeller, er denne Dunk blevet redesignet til, at bedre afspejle formen af en kvindens fod. Dette gør dermed denne silhouette til en smal model, der er konstrureret i lette materialer. Designet tager udgangspunkt i den klassiske Nike Dunk Low, som suppleres af overlays af læder, der giver denne silhouette dybere dimensioner og et unikt udtryk.

Pris
0 DKK10.000 DKK
Størrelse
35-37.5
38-39.5
40-41.5
42-43.5
44-45.5
46-47.5
Opdater filter
Soldout logo

Alle sneakers, der sælges på hjemmesiden, er 100% ægte og bliver gennemtjekket i hånden. Dermed er du sikret en garanti på, at du modtager 100% ægte sneakers, der hverken har fabrikationsfejl eller andre mangler. Vi kan, med vores erfaring på mere end 4 år indenfor salg af unikke sneakers, sikre at vi ved nøjagtig, hvad vi skal kigge efter, når vi inspicerer vores varer.

Nyhedsbrev

social icon
social icon
social icon
Shop
toggle icon
Om Soldout
toggle icon
Virksomhedsinformation
toggle icon
Copyright 2021 © Soldout ApS