Wishlist
close icon
empty wishlist
Endnu ingen produkter tilføjet til din ønskeliste
Checkout
close icon
empty cart
Endnu ingen produkter i din kurv
close
close icon

Søgeresultater

Viser resultater for 

FEBRUARUDSALG: KÆMPE RABATTER + GRATIS FRAGT!
menu iconMenu
search iconSøg
Soldout logo
wishlist icon
checkout icon
Februarudsalg
Sneakers
Jordan
Jordan 1 LowJordan 1 MidJordan 1 HighJordan 4Jordan 6
Dunk
Dunk LowDunk High
Nike
Air Force 1Air MaxAndet
New Balance
New Balance 550New Balance 2002
Yeezy
Yeezy SlideYeezy Foam Runner
Adidas
Converse
Tilbehør
After Hours
Dunk Low

/ Dunk Low

Udforsk et gigantisk udvalg af alle de forskellige Dunk Low modeller i alt fra de klassiske farver til dansende neon nuancer, som udfordrer det almindelige outfit.

Sorter
Popularitet
Nyeste udgivelser
Pris (lav til høj)
Pris (høj til lav)
Filter
Sorter
Pris
Størrelse

Shop sjældne Nike Dunk Low sneakers

Vi elsker Nike i Soldout! Nike er kendt for innovative sneakers med street attitude. Brandet lever op til sloganet Just Do It med massiv global succes, der bare eksploderer lige nu. Med et par Nike Dunk Low på fødderne får du kicks med street attitude, maksimal komfort og innovativt design.


Du kan vælge mellem mange catchy colorways og modeller. Og det gælder, ligegyldigt hvordan du vil mikse og matche din egen street style. Find et par klassiske "black on white" Nike Dunk Low i shoppen. Eller snup et par vilde sneakers med catchy print og heftige farvekombinationer…

Du bestemmer. Vi sender - og det glæder vi os til hver eneste gang!

Shop Nike Dunk Low med 100 % ægthedsgaranti

Vi elsker Nike hos Soldout. Og vi hader virkelig kopivarer! Derfor efterser vi personligt dine Nike Dunk Lows, før vi sender dem til dig. Du kan altid være fuldstændig sikker på, at dine nye kicks er perfekte - og ægte.

Se udvalget af Nike Dunk Lows.

Spørg os, hvis du mangler din favoritmodel i shoppen.

3 grunde til, at du ikke vil leve uden Nike Dunk Low sneakers

  • Design og hype: Nike er kendt for trendsættende design i alle modeller.

  • Innovation: Nike anvender ny teknologi for at sikre dig maksimal komfort. På løbeturen, sportsbanen, jobbet, byturen - overalt.

  • Brandet arbejder for bæredygtig produktion og en grønnere verden.


Få din share af hypen ved Nike ….

Den første Nike Dunk Low er designet af Nikes tidligere creative director Peter Moore, som også er manden bag Air Jordan 1. De første par i verden blev revet ned fra hylderne af folk med hang til street style. Og i dag er den legendariske Dunk stadig et af sportsbrandets største salgssucceser. Nike er kendt for collabs med stjernedesignere som Travis Scott og Virgil Abloh og graffitikunstnere som Futura, Haze og Stash. De har alle sammen sat deres præg på modellerne… og det ses!


Mærk suset fra de store sportskampe i Nike Dunk Low

Sportsstjerner som Cristiano Ronaldo, Carson Wentz og James LeBron har båret Nike sneakers på banerne. I 2015 underskrev brandet for første gang nogensinde en livsvarig kontakt med en sportsstjerne. Æren gik til den amerikanske basketspiller James LeBron. Samarbejdet blev straks en gigantisk succes for Nike. Allerede i 2013 tjente Nike 300 millioner dollars på LeBrons signatursko.


Move to Zero! Løb en bedre fremtid i møde med Nike

Nike udvikler og optimerer modellerne hele tiden. Under mottoet “Move To Zero” arbejder brandet på at fremstille streetwear og sko uden co2-udledning og spild. Nike støtter desuden genskovning i Etiopien og Brasilien, I samarbejde med WeForest har Nike plantet en million træer. Det fejrede Nike Run Club Members med at løbe en million kilometer… and counting!

Skabt til college basketball teams. Overtaget af skatere. Elsket af sportsstjerner og fashionista

I årtier har brandets sneakers holdt sig i toppen af bestsellerlisterne. Nike Dunk blev designet til USA’s mest succesfulde college basketball teams. Men de heftige sneakers blev hurtigt meget mere populære, end Nikes team havde regnet med. Derfor kom de hypede sneakers i butikkerne med et kortere skaft og et mere fremhævet logo, det verdenskendte swoosh. De nye Nike Dunk Low sneakers var perfekte for skatere. Så allerede i 86 kunne fans af Z-Boys og Mark Gonzales se videoer med deres elskede idoler i Nike Dunk Low sneakers. Samme år nailede Nike succesen med den legendariske Wu-Tang Dunk. Modellen er en hyldest til albummet Enter The Wu-Tang (36 Chambers). Skoene er ekstremt sjældne. Så hvis du støder på sådan et par i dag, skal du regne med at slippe titusindvis af dollars for dem. I starten af 2000 gav internettet plads til onlinefora som NikeTalk. Det fyrede selvfølgelig op under samlermanien. Da Nike i 2001 fik et collab med streetwear brandet Stussy, kunne skoene kun købes i tre butikker. Hver butik måtte kun sælge 12 par af hver colorway om dagen. Der blev hurtigt udsolgt!

Fun facts om Nike Dunk Low

  • Bowerman eksperimenterede med fløjl, kængurulæder og fiskeskind til de første Nike skoFør Nike var sportssko ikke særlig behagelige … og slet ikke særlig kønne. Sportsfolk måtte nøjes med gummisko, der tit var fremstillet af gamle dæk. Bowerman var ikke tilfreds med det. Han eksperimenterede med mystiske materialer for at designe fremtidens sportssko. Og forretningspartneren Phil Knight måtte selvfølgelig spille forsøgskanin!

  • Knight fandt på forretningsideen, fordi han skulle aflevere en opgave på universitetetHans forretningside gik ud på at producere meget bedre sportssko ved hjælp af udenlandsk arbejdskraft.De nye sportssko skulle markedsføres af atleterne på gymnasier og colleges. I 1964 gjorde Knight og Bowerman alvor af ideen med firmaet Blue Ribbon Sports. I firserne virkeliggjorde Nike ideen om markedsføring på colleges.Brandet sponserede USA’s mest succesfulde college basket teams. Til gengæld markedsførte spillerne sportsbrandet ved at bære Nike sneakers i klare farver på banen. Markedsføringskampagnen var en kæmpe succes under mottoet Be True To Your School.

  • Sloganet Just Do It reddede måske Nike fra konkurs Nike stod på konkursens rand, da en ung håbefuld designer foreslog en kampagne under mottoet Just Do It. Kampagnen blev et vendepunkt, og brandet var reddet.I dag kan ingen forestille sig Nike uden sloganet Just Do It, der matcher alle brandets kerneværdier.

Få dine nye Nike Dunk Low med fuld returret

Du kan shoppe dine nye favoritsneakers med delbetaling.Så er du sikker på, du får dem, før en anden snupper dem fra dig.Du får selvfølgelig altid fuld returret. Men vi tror ikke på, du nænner at bruge den!Se udvalget her. Shop løs, mens vi stadig har de kicks, du elsker...

Vores kunder spørger ...

Hvordan passer Nike Dunk Low sneakers i størrelsen? Du skal vælge den størrelse, du plejer. Bemærk, at Nike Dunk Low Sneakers er smallere end Air Force 1. Så hvis du har et par Air Force 1 sneakers, skal du måske vælge en halv størrelse større end dine Air Force 1. Du er velkommen til at spørge os, hvis du er i tvivl om størrelsen, vi måler gerne for dig!

Pris
0 DKK10.000 DKK
Størrelse
35-37.5
38-39.5
40-41.5
42-43.5
44-45.5
46-47.5
Opdater filter
Soldout logo

Alle sneakers, der sælges på hjemmesiden, er 100% ægte og bliver gennemtjekket i hånden. Dermed er du sikret en garanti på, at du modtager 100% ægte sneakers, der hverken har fabrikationsfejl eller andre mangler. Vi kan, med vores erfaring på mere end 4 år indenfor salg af unikke sneakers, sikre at vi ved nøjagtig, hvad vi skal kigge efter, når vi inspicerer vores varer.

Nyhedsbrev

social icon
social icon
social icon
Shop
toggle icon
Om Soldout
toggle icon
Virksomhedsinformation
toggle icon
Copyright 2021 © Soldout ApS