Wishlist
close icon
empty wishlist
Endnu ingen produkter tilføjet til din ønskeliste
Checkout
close icon
empty cart
Endnu ingen produkter i din kurv
close
close icon

Søgeresultater

Viser resultater for 

FEBRUARUDSALG: KÆMPE RABATTER + GRATIS FRAGT!
menu iconMenu
search iconSøg
Soldout logo
wishlist icon
checkout icon
Februarudsalg
Sneakers
Jordan
Jordan 1 LowJordan 1 MidJordan 1 HighJordan 4Jordan 6
Dunk
Dunk LowDunk High
Nike
Air Force 1Air MaxAndet
New Balance
New Balance 550New Balance 2002
Yeezy
Yeezy SlideYeezy Foam Runner
Adidas
Converse
Tilbehør
After Hours
Jordan 1 High

/ Jordan 1 High

Jordan 1 High er den mest ikoniske Jordan, der siden release i 1985, kun er vokset i popularitet. Der er blevet lavet utallige samarbejder med anerkendte designer på skoen samtidig med, at Nike selv har udgivet den i alle regnbuens farver. Alle variationer kan shoppes hos os.

Sorter
Popularitet
Nyeste udgivelser
Pris (lav til høj)
Pris (høj til lav)
Filter
Sorter
Pris
Størrelse

Fra begyndelsen til en verdenskendt sneaker

Den første Air Jordan 1 High var designet af Peter Moore, som senere hen også designede den ikoniske Nike Dunk High silhouette. Tankerne bag designet var et design, der skulle være anderledes og spændende. Air Jordan 1 udkom i 1985 og har sit navn fra den verdenskendte basketball spiller Michael Jordan.

Histoiren bag den populære og ikoniske Air Jordan 1 silhouette startede med, at Sonny Vaccaro, der arbejdede for Nike ville skabe en Jordan 1 Linje, der skulle markedsføres igennem den amerikanske basketball spiller Michael Jordan.

MJ var svær at overbevise i starten, da hans yndlingssko var den famøse Converse Chuck Taylor model. Nike fik hurtigt overbevidst Michael Jordan idéen om at skabe et brand rundt om ham. Jordan spillede nu basketkampe i hans ikoniske signatur sneaker, skabt efter ham. På daværende tidspunkt var det ikke lovligt, at spille i farverige sneakers og skoene skulle helst være helt sorte eller hvide, så de mathcede resten af basketholdet. Dette betød derfor også, at da Michael Jordan gik ind til en kamp med et par Air Jordan 1 High i sorte og røde, sørgede kommisæren for NBA at “banne” skoen og hver gang Michael Jordan mødte op i skoene skulle han betale en bøde. Den ikoniske sneaker blev kendt som “The shoe banned by NBA” og skoens colorway blev kaldt forBanned”, også kendt som “Bred”, som nu er en populær colorway, der ses på alle de øvrige Jordan modeller, herunder Air Jordan 1 Mid og Air Jordan 1 Low.


I 1985 var også året for den voksende skatekultur og hjalp en stor del til interessen og salget af Air Jordan 1. Faktisk har skate kulturet bidraget til en stor del af sneakerbranchen og især til salget af Dunk High og Dunk Low.

Siden det første release er alle Jordan 1 Modeller blevet eksklusive sneakers på markedet.

OG’s Colorways

Udover den kendte “Bred” colorway, som var det første par Jordans Michael Jordan spillede i har Nike udgivet utallige af unikke colorways. Men de første colorways forbliver i blandt de mest populære og ikoniske. I 1985 lancerede Nike Air Jordan 1 High “Chicago”, som stadig er en af de bedst sælgende colorways. Colorwayen findes nu også blandt Air Jordan 1 Mid kategorien. En anden populær OG colorway “Royal” som var en del af ‘Flight Guy’ pakken. En populær gengivelse af colorwayen er Jordan 1 Mid “Hyper Royal” som ses i en simpel men klassisk colorblocking.

Shadow”, “Kentucky” “Pandaog UNC er alle colorways, som ses på nogle af de første Air Jordans. Disse colorways er siden da blevet benyttet henover alle Jordan kategorierne men også ved en Nike Dunk modellerne.


Air Jordan 1 hos Soldout


Siden Michael Jordan første gang spillede i signatur skoen Jordan 1 High er markedet for sneakers og især Jordans vokset. Vi har samlet alle de populære, unikke og ekslusive Jordans til dig. Vi tilbyder Danmark bredeste udvalg med en garanti for 100 % ægte sneakers. I vores sortiment kan du finde alle de nyeste releases og modeller. Vi har Jordan 1 High, Jordan 1 Mid og Jordan 1 Low. I vores sortiment kan du finden den perfekt Air Jordan til Halloween, Valentinesday, Konfirmation og almindelig hverdagsbrug.


Udover de klassiske Jordan 1 Modeller finder du også Air Jordan 3, Air Jordan 4, Air Jordan 5, Air Jordan 6 og Air Jordan 11 og 12. Et perfekt sortiment til dig, der ønsker at udvide din Jordan samling.

Pris
0 DKK10.000 DKK
Størrelse
35-37.5
38-39.5
40-41.5
42-43.5
44-45.5
46-47.5
Opdater filter
Soldout logo

Alle sneakers, der sælges på hjemmesiden, er 100% ægte og bliver gennemtjekket i hånden. Dermed er du sikret en garanti på, at du modtager 100% ægte sneakers, der hverken har fabrikationsfejl eller andre mangler. Vi kan, med vores erfaring på mere end 4 år indenfor salg af unikke sneakers, sikre at vi ved nøjagtig, hvad vi skal kigge efter, når vi inspicerer vores varer.

Nyhedsbrev

social icon
social icon
social icon
Shop
toggle icon
Om Soldout
toggle icon
Virksomhedsinformation
toggle icon
Copyright 2021 © Soldout ApS