Wishlist
close icon
empty wishlist
Endnu ingen produkter tilføjet til din ønskeliste
Checkout
close icon
empty cart
Endnu ingen produkter i din kurv
close
close icon

Søgeresultater

Viser resultater for 

14 dages returret
menu iconMenu
search iconSøg
Soldout logo
wishlist icon
checkout icon
Sneakers
Jordan
Jordan 1 LowJordan 1 MidJordan 1 HighJordan 4Jordan 6
Dunk
Dunk LowDunk High
Nike
Air Force 1Air MaxAndet
New Balance
New Balance 550New Balance 2002
Yeezy
Yeezy SlideYeezy Foam Runner
Adidas
Tilbehør
After Hours
Jordan 1 Low

/ Jordan 1 Low

Jordan 1 low har siden 1985 været en af Jordans mest eftertragtede modeller. Siden silhuettens første udgivelse er der kommet mange populære farvekombinationer til, der rækker fra friske farver som "University Blue" til mere nedtonede som f.eks. "Smoke Grey".

Sorter
Popularitet
Nyeste udgivelser
Pris (lav til høj)
Pris (høj til lav)
Filter
Sorter
Pris
Størrelse

Find både Jordan 1 Low Dame og Herre hos Soldout – 100% ægte sneakers.

Air Jordan 1 Low er en vaskeægte klassiker, når det kommer til Jordan sneakers. Nike Jordan 1 Low blev først introduceret i 1985, og har siden da domineret markedet. Hos Soldout finder du et bredt udvalg af 100% autentiske Nike Air Jordan 1 Low, og husk du har altid returret hos os.

En Jordan 1 Low, som længe har været populær hos både drengene og pigerne, er denne Jordan 1 Low Smoke Grey.

Sådan blev Jordan 1 Low skabt

Jordan 1 fænomenet dækker over de 3 verdensberømte modeller, som dominerer sneakermarkedet den dag i dag. Henholdsvis Jordan 1 High, Jordan 1 Mid & Jordan 1 Low - som du kan læse mere om her.

Jordan 1 Low er muligvis den mest go-to Jordan 1, som er lavet. Denne lave sneaker er produceret i et hav af farver, samarbejder og variationer. En del Jordan 1 Lows er lavet i lyse farver, og er en ideel sommer sneaker, dog bruges de også af mange hele året.

Hvilke Jordan 1 Lows, kickstartede hypen?

Hele sneakermarkedet er de seneste år vækstet enormt meget i popularitet, og det har man selvfølgelig kunne se på enkelte modeller også.Nogen af de Jordan 1 Lows som tilegnede sig massiv popularitet i sommer, er denne Jordan 1 Low “UNC”, samt denne Jordan 1 Low “Pine Green”. UNC modellen fik hurtigt en efterfølger, som er lidt mere prisvenlig. Nemlig denne Jordan 1 Low “UNC 2.0”.

Findes Jordan 1 Lows, også i høj version?

Efter denne “lillebror” til Jordan 1 Mid og den originale Jordan 1 High, fik massiv popularitet, udgav Nike en masse fede colorways. Nogen af de mest populære farver på Jordan 1 Mid, har nemlig også en Low model. Denne Jordan 1 Low Dark Teal, findes også i Mid model. En klassiker, som med sine mørke farver spiller perfekt året rundt.

Jordan 1 Low "Wolf Grey", blev udgivet samtidig, i både mid og lav model. En af de mest clean sko, som Nike længe har udgivet. Et såkaldt hit i begge “højder”.

Hvordan passer Jordan 1 Low?

Hos Soldout anbefaler vi altid at gå en halv størrelse op i dine Jordans. De har tendens til at være lidt små i størrelsen, og med et så fede par sneakers, skal de selvfølgelig sidde ordentligt. Ligemeget om du er til en traditionel og enkel sneaker, eller en Jordan 1 Low med masser af farver – så har helt sikkert noget til din smag. Se vores store udvalg af Jordan 1 Lows.

Pris
0 DKK10.000 DKK
Størrelse
35-37.5
38-39.5
40-41.5
42-43.5
44-45.5
46-47.5
Opdater filter
Soldout logo

Alle sneakers, der sælges på hjemmesiden, er 100% ægte og bliver gennemtjekket i hånden. Dermed er du sikret en garanti på, at du modtager 100% ægte sneakers, der hverken har fabrikationsfejl eller andre mangler. Vi kan, med vores erfaring på mere end 4 år indenfor salg af unikke sneakers, sikre at vi ved nøjagtig, hvad vi skal kigge efter, når vi inspicerer vores varer.

Nyhedsbrev

social icon
social icon
social icon
Shop
toggle icon
Om Soldout
toggle icon
Virksomhedsinformation
toggle icon
Copyright 2021 © Soldout ApS