Wishlist
close icon
empty wishlist
Endnu ingen produkter tilføjet til din ønskeliste
Checkout
close icon
empty cart
Endnu ingen produkter i din kurv
close
close icon

Søgeresultater

Viser resultater for 

FEBRUARUDSALG: KÆMPE RABATTER + GRATIS FRAGT!
menu iconMenu
search iconSøg
Soldout logo
wishlist icon
checkout icon
Februarudsalg
Sneakers
Jordan
Jordan 1 LowJordan 1 MidJordan 1 HighJordan 4Jordan 6
Dunk
Dunk LowDunk High
Nike
Air Force 1Air MaxAndet
New Balance
New Balance 550New Balance 2002
Yeezy
Yeezy SlideYeezy Foam Runner
Adidas
Converse
Tilbehør
After Hours
Jordan 1 Mid

/ Jordan 1 Mid

Jordan er efterhånden blomstret op og især mid-modellen er gået hen og blevet en eksklusiv sneaker blandt sneakerentusiaster. Hos Soldout finder du et bredt udvalg af de fedeste colourways.

Sorter
Popularitet
Nyeste udgivelser
Pris (lav til høj)
Pris (høj til lav)
Filter
Sorter
Pris
Størrelse

Shop de hypede Jordan Mid med ægthedsgaranti

Vi elsker Jordan sneakers! Især Jordan Mid er blevet superpopulære i de senere år. Det forstår vi godt. For i et par Jordan Mid har du street style i særklasse. Jordan Mid er perfekte til sport, byture, job … og alt det andet i dit liv. Kvaliteten er så høj, at du kan bruge dine nye favoritkicks i mange sæsoner. Faktisk bliver de bare federe af at blive brugt…

Og du kan selvfølgelig vælge mellem mange forskellige colorways. Er du til klassisk black on black eller vilde print og farver? Du bestemmer. Men Jordan Mid sneakers er mere end hype. For med et par Jordan sneakers på fødderne viser du verden, hvem du er. Drive. Vilje. Respekt for alle farver… og selvfølgelig den vildeste tro på, at du kan nå dine mål!

Du får 100 procent garanti for ægte Jordan Mid sneakers

Vi er selv ægte sneakersheads hos Soldout. Derfor hader vi kopier!

 • Du får vores personlige garanti for, at dine nye Jordan Mid sneakers er ægte og uden fejl.

 • Vi handler kun med leverandører, vi stoler på.

 • Alle sneakers bliver efterset i detaljer, før vi sender dem til dig.

 • Vi ved nemlig, præcis hvordan et par ægte Jordan Mid sneakers skal se ud.


Tag et kig på vores eksklusive Jordan Mid sneakers. Og bare rolig - du behøver ikke vente til næste lønningsdag, for du kan vælge delbetaling i kassen. Du finder helt sikkert et par, du ikke kan leve uden!

Se udvalget af Jordan Mid i shoppen.


Vis verden dit sande DNA med retro Jordan 1 Mid

I 84 løb basketballstjernen Michael Jordan for første gang på banen i et par Nike Air Jordan 1 sneakers. Det første par var hvide og lyseblå. Men det varede selvfølgelig ikke ret længe, før Nike gav ham et par Air Jordan 1 i den berømte sorte og røde colorway. Sportsskoene havde desuden røde snørebånd og et større Nike Swoosh logo og Nike Air logo på tungen. Men det var selvfølgelig farverne, der var vildt opsigtsvækkende dengang. Reglerne sagde nemlig, at spillerne skulle bruge matchende sko i diskrete farver. Derfor fik Michael Jordan en bøde af NBA, hver eneste gang han spillede en kamp. Heldigvis betalte Nike bøderne for ham. Så kunne han kæmpe videre for sejren i de oprørske Air Jordan 1…. Men oprøret handler selvfølgelig ikke bare om fancy colorways. Det handler også om kampen for en verden med plads til alle uanset køn, krop og baggrund… Jordan er vokset frem af det afroamerikanske miljø i Brooklyn, hvor Hall of Fame basketstjernen Michael Jordan stammer fra. Brandet kæmper for, at alle får chancen for at nå deres livsmål. Det viser et citat af Michael Jordan: Talent wins games. But teamwork and intelligence wins championships. Derfor inkluderer brandet også fysisk udfordrede sportsstjerner i sin markedsføring. I 2008 tegnede Jordan kontrakt med løberen April Holmes. Løberen mistede benene i 2001. Men det har ikke stoppet hende i at vinde guld i Grækenland og Beijing - det er vilje!

3 grunde til, at du ikke kan leve uden et par Jordan Mid sneakers ….


 • Du får sneakers i opsigtsvækkende høj kvalitet og cool design. Med et par Jordan Mid sneakers på fødderne har du sneakers, der holder sig flotte i årevis. Brandet er frontrunner med banebrydende design i mange varianter og innovativ teknologi. Derfor var Jordan sneakers et af de første par sportssko, som opnåede legendarisk hype uden for sportsbanerne.

 • Et par eksklusive Jordan sneakers har tit en høj resell-værdi. Så snup dem, mens de er der. Det varer sjældent ret længe! Og du kan sandsynligvis sælge dem til højere pris næste år. Hvis du altså kan leve uden dem!Husk også, at vi giver prisgaranti. Vi prøver altid at finde markedets bedste tilbud. Men kontakt os, hvis du ser dine favoritkicks til en endnu stærkere pris.

 • Med et par Jordan sneakers på fødderne viser du vilje til sejr. Og din støtte til en retfærdig verden med plads til mennesker af alle farver!


Fun facts om Jordan Mid sneakers

 • Michael Jordan spillede i NBA Finals seks gange for Chicago Bulls. Han havde de første par Jordan sneakers på i en basketkamp i 84. Siden har han haft de ikoniske sneakers på i alle kampe.

 • NBA’s kommisær David Stern nedlagde forbud mod, at Michael Jordan bar de første Air Jordan sneakers. Farverne levede ikke op til kravene om, at NBA’s spillere skulle have matchende sko i diskrete farver.

 • Der er 14 Jumpman-logoer på et par Air Jordan XIV. Nemlig syv på hver sko, så antallet svarer til modellens nummer! Det ikoniske Jumpman-logo symboliserer selvfølgelig Michael Jordan, der sender bolden i nettet.

 • Michael Jordan elsker biler. Derfor forlangte basketstjernen en bil som del af sin betaling for samarbejdet med Nike. Og faktisk er flere af modellerne inspireret af europæisk bildesign. I 2006 fik Jordans Motorsports team deres egen version af modellen Jordan Air IV. Både Nike og Michael Jordan har tjent millioner på samarbejdet - så nu har han råd til at købe bilerne selv!  

 • Der er altid nye Jordan 1 drops på vej: Alene i sommeren 2021 er der seks nye Air Jordan releases. Så er der noget at vælge imellem. Hvis du er hurtig nok! Se udvalget af Jordan Mid sneakers i mange modeller og colorways.

Mangler du noget i shoppen? Så spørg os. Hvis du er superheldig, kan vi hente din model hjem fra vores leverandører i udlandet.

Vores kunder spørger …

Hvad er Jordan 1 Mid?

- Air Jordan 1 Mid efterligner klassikeren Air Jordan 1 High. Den er fremstillet af ægte læder, ruskind, nubuck og tekstil. Skoen er udgivet i limited edition i forskellige colorways.

Hvordan passer Jordan 1 Mid i størrelsen?

- Størrelsen er normal. Så du skal selvfølgelig bare snuppe den størrelse, du normalt bruger i dine sneakers. Du må gerne spørge os, hvis vi skal måle efter for dig.

Har du andre spørgsmål?

- Kontakt os! Vi er selv ægte sneakersheads. Og vi elsker at hjælpe dig, så du får præcis de sneakers, der gør dig glad hver dag.

Pris
0 DKK10.000 DKK
Størrelse
35-37.5
38-39.5
40-41.5
42-43.5
44-45.5
46-47.5
Opdater filter
Soldout logo

Alle sneakers, der sælges på hjemmesiden, er 100% ægte og bliver gennemtjekket i hånden. Dermed er du sikret en garanti på, at du modtager 100% ægte sneakers, der hverken har fabrikationsfejl eller andre mangler. Vi kan, med vores erfaring på mere end 4 år indenfor salg af unikke sneakers, sikre at vi ved nøjagtig, hvad vi skal kigge efter, når vi inspicerer vores varer.

Nyhedsbrev

social icon
social icon
social icon
Shop
toggle icon
Om Soldout
toggle icon
Virksomhedsinformation
toggle icon
Copyright 2021 © Soldout ApS