Wishlist
close icon
empty wishlist
Endnu ingen produkter tilføjet til din ønskeliste
Checkout
close icon
empty cart
Endnu ingen produkter i din kurv
close
close icon

Søgeresultater

Viser resultater for 

Vi anbefaler at gå en halv størrelse op i alle Jordan modeller.
menu iconMenu
search iconSøg
Soldout logo
wishlist icon
checkout icon
SneakersJordanDunkNikeNew BalanceYeezyAdidasConverseTilbehørSidste Chance

/ Jordan 11

Hvis du er en basketfan, der ønsker en historisk silhuet, der er fyldt med nostalgi, er Jordan 11 silhuetten garanteret noget for dig. Skoen blev i sin tid introduceret på basketbanen, men er sidenhen blevet en sneaker, der kan bæres til utallige begivenheder. Modellen er siden sit første release blevet udgivet i utallige farver, der kan findes herunder.

Populære produkter i kategorien

Sorter
Popularitet
Nyeste udgivelser
Pris (lav til høj)
Pris (høj til lav)
Filter
Sorter
Pris
Størrelse

En ny tilføjelse til Jordan linjen

Hele Jordan linjen er efterhånden blevet en stor og unik linje bestående af et bredt sortiment. Air Jordan 1 silhoutten har alene 3 kategorier, herunder Low, Mid og High. Men dette har ikke stoppet Nike og Michael Jordan for at tilføre endnu en unik model til linjen.


Den første Air Jordan 11 blev released i 1995 og blev hurtig Michael Jordans favorit model ud af hele Jordan linjen. Designeren Tinker Hatfield stod igen bag designet for denne legendariske Air Jordan, ligesom han stod bag de øvrige Jordans herunder Air Jordan 6 og Air Jordan 3. Dette design adskiller sig fra de øvrige Jordan modeller med en overdel konstrueret i skinnende patenteret læder. Modellen fik sin inspiration fra en bil, ligesom Air Jordan 6 også er inspireret af. Skoen skulle være ligesom overfladen på en bil; skinnende og nem at gøre ren.

Air Jordan 11 i dag

Mere end 25 år efter er denne Air Jordan stadig til at finde på basketball banen. Udover at være den perfekte basketsko, blev modellen hurtigt en model at finde på den røde løber, blandt sneaker fans samling og til sneaker konventioner over hele verden.

Blandt de mest populære og kendte colorways er Air Jordan 11 “Jubilee”, som er en hyldest til MJ’s favorit model. Colorwayen henter sin inspiration fra den populære OG “Concord” Colorway.

En anden vigtigt colorway, der er værd at nævne er Air Jordan 11 “Cool Grey” som første gang blev released i 2001, hvor Michael Jordan hjemvendte som professionel basketball spiller. Designet blev re-released igen ved modellens 20 års jubilæum.

Populære colorways løber henover alle kategorierne og ved Air Jordan 11, er dette ikke undtagelse. Air Jordan 11 “Bred 2019” ses i den populære “Bred” Colorway, der første gang blev introduceret ved Air Jordan 1 High modellen. Nu kan du finde Colorwayen blandt alle Air Jordan 1 modeller herunder Air Jordan 1 Mid og Air Jordan 1 Low.

Soldout logo

Alle sneakers, der sælges på hjemmesiden, er 100% ægte og bliver gennemtjekket i hånden. Dermed er du sikret en garanti på, at du modtager 100% ægte sneakers, der hverken har fabrikationsfejl eller andre mangler. Vi kan, med vores erfaring på mere end 4 år indenfor salg af unikke sneakers, sikre at vi ved nøjagtig, hvad vi skal kigge efter, når vi inspicerer vores varer.

Virksomhedsinformation
toggle icon
CVR: 39016281Trommesalen 11614 København VTel. (+45) 91 53 20 21E-mail: info@soldout.dk
Copyright 2021 © Soldout ApS