Wishlist
close icon
empty wishlist
Endnu ingen produkter tilføjet til din ønskeliste
Checkout
close icon
empty cart
Endnu ingen produkter i din kurv
close
close icon

Søgeresultater

Viser resultater for 

Vi anbefaler at gå en halv størrelse op i alle Jordan modeller.
menu iconMenu
search iconSøg
Soldout logo
wishlist icon
checkout icon
SneakersJordanDunkNikeNew BalanceYeezyAdidasConverseTilbehørSommer Tilbud

/ Jordan 12

Jordan 12 kombinerer luksuriøse detaljer med et unikt street-look. Silhuetten er for mange kendt som en basketsneaker, men siden release i 1985 er modellen blevet til meget mere end det. Jordan 12 kan naturligvis også bæres til dit yndlingsoutfit og begrænser sig ikke kun til banen.

Populære produkter i kategorien

Sorter
Popularitet
Nyeste udgivelser
Pris (lav til høj)
Pris (høj til lav)
Filter
Sorter
Pris
Størrelse

Jordan 12

Den første Air Jordan 12 blev released i 1996 i fem forskellige tidsløse colorways herunder “Obsididan” og “Bred” som også kan findes blandt de øvrige Jordan kategorier. Air Jordan 12 blev hurtigt en del af Michael Jordans signatur sneaker og han bar blandt andet denne model da han vandt sit femte mesterskab i basketball.

Designet bag denne model fik sin inspiration fra den kvindelige fashion sko “Nisshoki”. Derudover henter skoens design også sin inspiration fra det japanske “Rising Sun flag”, som er inkorporeret i skoens sygninger, der udgør solstrålerne fra flaget. Et unikt element ved dette design var også brugen af nummeret ’23’ som vi også finder på Air Jordan 6 modellen.


Senere hen udgav Nike også den famøse Jordan 12 model i en ‘Low’ model. Her finder du blandt andet den populære Air Jordan 12 Retro “Easter” som kommer i den lave mode.

Vores Sortiment

I vores sortiment blandt alle Jordan modellerne finder du de mest populære og unikke colorways. Blandt andet Air Jordan 12 “Twist” som er inspireret af den originale “Metallic Red” der udkom i 1985. ‘Metallic red’ er en populær colorway og findes blandt andet mellem Air Jordan 1 Mid og Air Jordan 4 kategorien. Designet på “Twist” inkludere også ‘Jumpman’ som skaber en rød tråd mellem alle de øvrige Jordan modeller.

Soldout logo

Alle sneakers, der sælges på hjemmesiden, er 100% ægte og bliver gennemtjekket i hånden. Dermed er du sikret en garanti på, at du modtager 100% ægte sneakers, der hverken har fabrikationsfejl eller andre mangler. Vi kan, med vores erfaring på mere end 4 år indenfor salg af unikke sneakers, sikre at vi ved nøjagtig, hvad vi skal kigge efter, når vi inspicerer vores varer.

Virksomhedsinformation
toggle icon
CVR: 39016281Trommesalen 11614 København VTel. (+45) 91 53 20 21E-mail: info@soldout.dk
Copyright 2021 © Soldout ApS