Wishlist
close icon
empty wishlist
Endnu ingen produkter tilføjet til din ønskeliste
Checkout
close icon
empty cart
Endnu ingen produkter i din kurv
close
close icon

Søgeresultater

Viser resultater for 

FEBRUARUDSALG: KÆMPE RABATTER + GRATIS FRAGT!
menu iconMenu
search iconSøg
Soldout logo
wishlist icon
checkout icon
Februarudsalg
Sneakers
Jordan
Jordan 1 LowJordan 1 MidJordan 1 HighJordan 4Jordan 6
Dunk
Dunk LowDunk High
Nike
Air Force 1Air MaxAndet
New Balance
New Balance 550New Balance 2002
Yeezy
Yeezy SlideYeezy Foam Runner
Adidas
Converse
Tilbehør
After Hours
Jordan 3 Retro

/ Jordan 3 Retro

Jordan 3 Retro har længe udelukkende været forbeholdt basketspillerne, men dette har forandret sig. I løbet af de seneste år er der blevet udgivet utallige farvekombinationer, der nyder stor opmærksomhed udenfor banen. Med modeller som bl.a. "Game Royal", "Rust Pink" eller "Laser Orange" er alle sneakerfans blevet optaget af silhuetten. Udforsk alle varianter herunder.

Sorter
Popularitet
Nyeste udgivelser
Pris (lav til høj)
Pris (høj til lav)
Filter
Sorter
Pris
Størrelse

Air Jordan 3

Siden 1985, hvor Nike introducerede den legendariske Air Jordan 1, er Air Jordan 1 linjen blevet en kæmpe succes på markedet. Sammen med den berømte basketspiller Michael Jordan udvidende Nike linjen med Air Jordan 2 og i 1988 kom en ny silhouette Air Jordan 3 til linjen. Denne model blev designet af den anderkendte designer Tinker Hatfield, der også har stået for at designe Nike Air Max 1 og Nike Air Max 90. Senere hen stod han også for at designe den populære Air Jordan 4, som er næste model i Air Jordan linjen.

Hatfield arbejdede tæt sammen med Michael Jordan og sammen fik de skabt en helt ny model, der henter de bedste elementer fra Air Jordan 1 og Air Jordan 2 silhouetten. En af de første Air Jordan 3 releases blev lavet med elefant lignende mønster, som var et helt nyt og unik element. Mønsteret er nu et gennemgående element for næsten alle Jordan 3 designs og det kan blandt andet ses på den populære Air Jordan 3 “Georgetown” colorway. Derudover var Jordan 3 den første model til at introducere det ikoniske “Jumpman” logo som nu er blevet et signatur tegn for kategorien. De tre første OG colorways, som Jordan 3 blev introduceret i er “‘White Cement” “Black Cement” og “True Blue”. Siden da er modellen blevet released i utallige unikke colorways blandt andet Cool Grey”, “Pine Greenog Fire Red”.

3 Facts om Air Jordan 3:

  • Oprindeligt var det tænkt at det ikoniske Nike Swoosh logo også skulle præge dette design. I sidste øjeblik valgte Hatfield at gå med “Jumpman” logoet.

  • Fokusset bag designet var at skabe et blødt og luksuriøst design, hvilket var en af grundende til, at designet fik det ikoniske Elephant print.

  • Det første Air Jordan 3 Release kom i farven “Black Cement”, hvilket var lidt utraditionelt, da man typisk brugte hvid som base til sportsko.

Pris
0 DKK10.000 DKK
Størrelse
35-37.5
38-39.5
40-41.5
42-43.5
44-45.5
46-47.5
Opdater filter
Soldout logo

Alle sneakers, der sælges på hjemmesiden, er 100% ægte og bliver gennemtjekket i hånden. Dermed er du sikret en garanti på, at du modtager 100% ægte sneakers, der hverken har fabrikationsfejl eller andre mangler. Vi kan, med vores erfaring på mere end 4 år indenfor salg af unikke sneakers, sikre at vi ved nøjagtig, hvad vi skal kigge efter, når vi inspicerer vores varer.

Nyhedsbrev

social icon
social icon
social icon
Shop
toggle icon
Om Soldout
toggle icon
Virksomhedsinformation
toggle icon
Copyright 2021 © Soldout ApS