Wishlist
close icon
empty wishlist
Endnu ingen produkter tilføjet til din ønskeliste
Checkout
close icon
empty cart
Endnu ingen produkter i din kurv
close
close icon

Søgeresultater

Viser resultater for 

14 dages returret
menu iconMenu
search iconSøg
Soldout logo
wishlist icon
checkout icon
Sneakers
Jordan
Jordan 1 LowJordan 1 MidJordan 1 HighJordan 4Jordan 6
Dunk
Dunk LowDunk High
Nike
Air Force 1Air MaxAndet
New Balance
New Balance 550New Balance 2002
Yeezy
Yeezy SlideYeezy Foam Runner
Adidas
Tilbehør
After Hours
Jordan 4

/ Jordan 4

I de seneste år har Jordan brandet genudgivet et hav af forskellige Jordan 4 colourways, der alle har været utrolig populære. Skoen er gået fra at udelukkende for atleter til at være en sko alle og enhver kan bære med stolthed. Alle de mest eftertragtede farver og samarbejder kan findes hos os.

Sorter
Popularitet
Nyeste udgivelser
Pris (lav til høj)
Pris (høj til lav)
Filter
Sorter
Pris
Størrelse

Shop 100% ægte Air Jordan 4

Nike Air Jordan 4 er selvfølgelig nummer 4 i rækken af basketstjernen Michael Jordans signatur-sneakers. Den højtelskede sko er en af de mest populære releases fra brandet nogensinde. Se modellerne her og vælg din egen favorit.

Vi hader kopier! Du får 100 % ægthedsgaranti

I Soldout kan du shoppe den trendsættende sneaker med ægthedsgaranti.Vi efterser nemlig personligt hvert eneste par Air Jordan 4, før vi sender det til vores kunder. Som ægte sneakersheads ved vi nemlig, nøjagtigt hvordan et par Air Jordan 4 skal se ud. Det sikrer dig, at du får den ægte vare på fødderne!

Air Jordan 4. En trendsætter fra de største designere

Det aerodynamiske design er udtænkt af et legendarisk Nike-designerteam.Nemlig Peter Moore, Bruce Kilgore og selvfølgelig Tinker Hatfield, der er sportsbrandets Vice President for Design and Special Project.

Med Air Jordan 4 får du en ægte trendsætter på fødderne. Dine nye sneakers er i mid-cut design med en stor pløs. Desuden har modellen en overdel af ruskind og mesh - som den første Nike-model nogensinde! Air Jordan 4 bærer selvfølgelig det verdenskendte Jumpman-logo, som du også kender fra Jordan 3. Modellen har også en markant Nike Air Inskription og inskriptionen Flight - og selvfølgelig har v2 fået vinger ….

Frihed, fleksibilitet og maksimal komfort

Air Jordan 4 matcher “His Airness’’” behov for sportssko, der giver fleksibilitet, ventilation, frihed og komfort på banen. Den markante Nikehæl har air cushion, så du løber på skyer i dine Air Jordan 4!

Desuden har skoene mesh på sider og vrist. Mesh er et let og meget behageligt materiale.Det betyder, at dine sko er lette at bære. Samtidig opsuger mesh fugt i skoene, så du ikke får klamme fødder.

Da modellerne først kom i handlen, var der fire colorways: Black/Cement Grey, White/Black, White/Fire Red-Black og Off White/Military Blue. Men nu kan du vælge mellem mange flere: Air Jordan 4 fire red - Air Jordan Metallic Purple - Air Jordan 4 University Blue - Air Jordan 4 Black Cat …. og rækken fortsætter!

Se dem her. Snup din favorit, mens vi har den i shoppen.

Oprørsk design til dig, der har viljen til sejr

Chicago Bulls-stjernen Michael Jordan løb første gang på banen i Air Jordan 4 i 1989, hvor han spillede for NBA i en All-Star kamp i Houston. Og historien om skoenes første optræden på banen er filmisk ...

Chicago Bulls var i problemer mod rivalerne Cleveland Cavaliers. Kampen var næsten slut. Chicago Bulls skulle bruge flere point. Ellers var sæsonen slut for holdet. Men i sidste øjeblik borede Michael Jordan sig ind i modstanderens forsvar og scorede. Holdet var reddet, og der var vild jubel …. Målet blev senere kaldt “the shot.” Kameraet zoomede ind på Michael Jordan. Og fortsatte ned til hans sneakers…  Det var selvfølgelig de senere legendariske Air Jordan sneakers

Men Air Jordan er ikke kun ikon for sejr. De er også kendt som ikon for oprørstrang. For da Michael Jordan spillede i Nike Air Jordan 4 for første gang i 89, udløste det straks en bøde fra NBA. De catchy røde og sorte kicks matchede nemlig ikke NBA’s krav om, at spillerne skulle løbe på banen i sneakers i diskrete farver.

Heldigvis tjente Jordan så mange penge på skoene, at bøden var en god investering.

Hype, hype, hype ….

Da modellen første gang blev set på banen, blev den straks populær også uden for banerne. Modellen ser nemlig lige så godt ud på fødderne af influencers og skuespillere som på de store sportsstjerner.

De legendariske kicks bæres af Spike Lee i filmklassikeren Do the Right Thing fra 1989, hvor han desværre skrammer de ikoniske sko på en cykel! Spike Lee var også ansigtet i en række annoncer for Air Jordan 4.

En anden dedikeret fan af Air Jordan er Mark Bostic, der har en gigantisk samling af Air Jordan sneakers. Hans store passion og viden om skoene har skaffet ham en stor følgerskare af “jordanheads” på Youtube. Men han fører sig også frem på sin egen blog under navnet Jumpman Bostic!

Derfor vil du elske dine nye Air Jordan 4

  • Du får ikoniske sko med maksimal hype! De ser godt ud på dine fødder, og de klæder også både sportsstjerner og influencere. Forvent opmærksomhed ….

  • Du får superfede sneakers af høj kvalitet, som tåler brug.

  • Modellen er skabt til at tage store sportssejre hjem! Men den er også utrolig behagelig til hverdag.

  • Dine nye favoritsneakers har høj resellværdi. Hvis du kan undvære dem, kan du sælge dem til en højere pris, end du selv har betalt. Men du vil nok slet ikke af med dem!

5 fun facts om Air Jordan 4 retro

  • Partnerskabet mellem Nike og Michael Jordan begyndte i 1984. Nike havde en forhåbning om, at partnerskabet kunne indbringe tre millioner dollars på fire år. Men Air Jordan 1 var så stor en succes, at Nike kradsede 26 mio. dollars ind på det første år alene.

  • Air Jordan gjorde basketstjernen Michael Jordan endnu mere rig og berømt, end han var i forvejen, og den røde og sorte colorway er en ikonisk klassiker. Men faktisk nægtede Jordan først at bære skoene på banen, fordi han ikke kunne lide farverne.

  • De fleste releases fra Air Jordan er inspireret af jagerfly, motorcykler og biler. Det gælder dog ikke Air Jordan 3, som er inspireret af en afrikansk slange! Men netop derfor besluttede designer Tinker Hatfield, at 4’eren skulle være 100 % tech-inspireret.

  • Indvendigt på Air Jordan 4’s tunge er et Air Jordan logo, som er syet omvendt på. Det betyder nemlig, at når tungen klappes ned, vender logoet rigtigt!

  • Nike og Jordan har samarbejdet i mere end 25 år. Rækken af Air Jordan bliver længere og længere, og næsten hver eneste ny release forbindes med en historie fra Michael Jordans karriere.

Spørgsmål?

Vi er altid klar til at hjælpe dig! Kontakt os og få svar på dine spørgsmål om mål, design, colorway eller noget helt andet. Du får altid hurtigt svar! 

Vi elsker nemlig at dele vores viden om fede sneakers fra eksklusive brands…

Få dine egne Air Jordan 4 med ægthedsgaranti

Se udvalget i shoppen. Bestil dine favoritter med ægthedsgaranti og fuld returret. 


Pris
0 DKK10.000 DKK
Størrelse
35-37.5
38-39.5
40-41.5
42-43.5
44-45.5
46-47.5
Opdater filter
Soldout logo

Alle sneakers, der sælges på hjemmesiden, er 100% ægte og bliver gennemtjekket i hånden. Dermed er du sikret en garanti på, at du modtager 100% ægte sneakers, der hverken har fabrikationsfejl eller andre mangler. Vi kan, med vores erfaring på mere end 4 år indenfor salg af unikke sneakers, sikre at vi ved nøjagtig, hvad vi skal kigge efter, når vi inspicerer vores varer.

Nyhedsbrev

social icon
social icon
social icon
Shop
toggle icon
Om Soldout
toggle icon
Virksomhedsinformation
toggle icon
Copyright 2021 © Soldout ApS