Wishlist
close icon
empty wishlist
Endnu ingen produkter tilføjet til din ønskeliste
Checkout
close icon
empty cart
Endnu ingen produkter i din kurv
close
close icon

Søgeresultater

Viser resultater for 

Vi anbefaler at gå en halv størrelse op i alle Jordan modeller.
menu iconMenu
search iconSøg
Soldout logo
wishlist icon
checkout icon
SneakersJordanDunkNikeNew BalanceYeezyAdidasConverseTilbehørSidste Chance

/ Jordan 5

Leder du efter en unik sko, der både kan bæres på basketbanen og som almindelig sneaker? Så er Jordan 5 silhuetten garanteret den rette model til dig. Skoen blev i 1990 introduceret som en basketsneaker, men er sidenhen blevet til en sko, der også kan bæres udefra banen.

Populære produkter i kategorien

Sorter
Popularitet
Nyeste udgivelser
Pris (lav til høj)
Pris (høj til lav)
Filter
Sorter
Pris
Størrelse

Historien bag Jordan 5

Jordan brandet står i dag bag et hav af forskellige sneaker silhouetter. Der findes alt fra Jordan 1 i Low, Mid & High, Jordan 3, Jordan 4, Jordan 5 og mange flere. Jordan 5 er dog som sagt, omdrejningspunktet her. Jordan 5 så for første gang dagens lys i 1990. Siden da er der kommet mange populære colorways til. Den først Jordan 5 som Michael Jordan havde på i en basket kamp, var denne Jordan 5 “Fire Red”. Han bar Jordan 5 modellen til “All-Star Game”, og hypen var enorm.

Designeren bag Jordan 5

Grunden til den enorme hype for Jordan 5 modellen var indlysende. Michael Jordan havde den på, og designeren var ingen mindre end Tinker Hatfield. 1 985 begyndte Tinker Hatfield at arbejde med Nikes design af skoene. Siden da er han gået i bøgerne, som en af de mest legendariske sneaker designere nogensinde. Han er i dag Vice President for Nikes udviklingsafdeling. Han har stået bag designet for Jordan 3, Jordan 4, Jordan 5 og mange flere. Han har også skabt sine egne Air Max 1.

Alternativer til Jordan 5

Hvis du har taget et kig på Jordan 5 farvekombinationerne, eller navnene på disse, så vil der sikkert ringe en klokke. Såfremt du er sneaker entusiast, så har du hørt disse før. Jordan 5 “Shattered Backboard” har en del af de samme farvekombination som Jordan 1 Low “Shattered Backboard”, samt Jordan 1 High “Shattered Backboard”. Nogen af de mest populære Jordan 5ére, findes også som populære Jordan 4 modeller. Jordan 5 “Fire Red”, findes også i en yderst populær Jordan 4 “Fire Red” model, og endda også i en Jordan 3 “Fire Red” En af årets måske mest populære Jordan 4 “Oreo” har også fundet sin vej, i en Jordan 5 “Oreo” udgave. En vaskeægte klassiker!

Soldout logo

Alle sneakers, der sælges på hjemmesiden, er 100% ægte og bliver gennemtjekket i hånden. Dermed er du sikret en garanti på, at du modtager 100% ægte sneakers, der hverken har fabrikationsfejl eller andre mangler. Vi kan, med vores erfaring på mere end 4 år indenfor salg af unikke sneakers, sikre at vi ved nøjagtig, hvad vi skal kigge efter, når vi inspicerer vores varer.

Virksomhedsinformation
toggle icon
CVR: 39016281Trommesalen 11614 København VTel. (+45) 91 53 20 21E-mail: info@soldout.dk
Copyright 2021 © Soldout ApS