Wishlist
close icon
empty wishlist
Endnu ingen produkter tilføjet til din ønskeliste
Checkout
close icon
empty cart
Endnu ingen produkter i din kurv
close
close icon

Søgeresultater

Viser resultater for 

FEBRUARUDSALG: KÆMPE RABATTER + GRATIS FRAGT!
menu iconMenu
search iconSøg
Soldout logo
wishlist icon
checkout icon
Februarudsalg
Sneakers
Jordan
Jordan 1 LowJordan 1 MidJordan 1 HighJordan 4Jordan 6
Dunk
Dunk LowDunk High
Nike
Air Force 1Air MaxAndet
New Balance
New Balance 550New Balance 2002
Yeezy
Yeezy SlideYeezy Foam Runner
Adidas
Converse
Tilbehør
After Hours
Jordan 5

/ Jordan 5

Leder du efter en unik sko, der både kan bæres på basketbanen og som almindelig sneaker? Så er Jordan 5 silhuetten garanteret den rette model til dig. Skoen blev i 1990 introduceret som en basketsneaker, men er sidenhen blevet til en sko, der også kan bæres udefra banen.

Sorter
Popularitet
Nyeste udgivelser
Pris (lav til høj)
Pris (høj til lav)
Filter
Sorter
Pris
Størrelse

Historien bag Jordan 5

Jordan brandet står i dag bag et hav af forskellige sneaker silhouetter. Der findes alt fra Jordan 1 i Low, Mid & High, Jordan 3, Jordan 4, Jordan 5 og mange flere. Jordan 5 er dog som sagt, omdrejningspunktet her. Jordan 5 så for første gang dagens lys i 1990. Siden da er der kommet mange populære colorways til. Den først Jordan 5 som Michael Jordan havde på i en basket kamp, var denne Jordan 5 “Fire Red”. Han bar Jordan 5 modellen til “All-Star Game”, og hypen var enorm.

Designeren bag Jordan 5

Grunden til den enorme hype for Jordan 5 modellen var indlysende. Michael Jordan havde den på, og designeren var ingen mindre end Tinker Hatfield. 1 985 begyndte Tinker Hatfield at arbejde med Nikes design af skoene. Siden da er han gået i bøgerne, som en af de mest legendariske sneaker designere nogensinde. Han er i dag Vice President for Nikes udviklingsafdeling. Han har stået bag designet for Jordan 3, Jordan 4, Jordan 5 og mange flere. Han har også skabt sine egne Air Max 1.

Alternativer til Jordan 5

Hvis du har taget et kig på Jordan 5 farvekombinationerne, eller navnene på disse, så vil der sikkert ringe en klokke. Såfremt du er sneaker entusiast, så har du hørt disse før. Jordan 5 “Shattered Backboard” har en del af de samme farvekombination som Jordan 1 Low “Shattered Backboard”, samt Jordan 1 High “Shattered Backboard”. Nogen af de mest populære Jordan 5ére, findes også som populære Jordan 4 modeller. Jordan 5 “Fire Red”, findes også i en yderst populær Jordan 4 “Fire Red” model, og endda også i en Jordan 3 “Fire Red” En af årets måske mest populære Jordan 4 “Oreo” har også fundet sin vej, i en Jordan 5 “Oreo” udgave. En vaskeægte klassiker!

Pris
0 DKK10.000 DKK
Størrelse
35-37.5
38-39.5
40-41.5
42-43.5
44-45.5
46-47.5
Opdater filter
Soldout logo

Alle sneakers, der sælges på hjemmesiden, er 100% ægte og bliver gennemtjekket i hånden. Dermed er du sikret en garanti på, at du modtager 100% ægte sneakers, der hverken har fabrikationsfejl eller andre mangler. Vi kan, med vores erfaring på mere end 4 år indenfor salg af unikke sneakers, sikre at vi ved nøjagtig, hvad vi skal kigge efter, når vi inspicerer vores varer.

Nyhedsbrev

social icon
social icon
social icon
Shop
toggle icon
Om Soldout
toggle icon
Virksomhedsinformation
toggle icon
Copyright 2021 © Soldout ApS