Wishlist
close icon
empty wishlist
Endnu ingen produkter tilføjet til din ønskeliste
Checkout
close icon
empty cart
Endnu ingen produkter i din kurv
close
close icon

Søgeresultater

Viser resultater for 

Vi anbefaler at gå en halv størrelse op i alle Jordan modeller.
menu iconMenu
search iconSøg
Soldout logo
wishlist icon
checkout icon
SneakersJordanDunkNikeNew BalanceYeezyAdidasConverseTilbehørSommer Tilbud

/ Jordan 6

Uanset om du Travis Scott fan eller ej, er Jordan 6 modellen garanteret noget for dig. Skoen kombinerer den legendariske basketstyle med unikke detaljer fra hip hop miljøet. Silhuetten kan både bæres på basketbanen, men fungerer også perfekt som en street-sneaker.

Populære produkter i kategorien

Sorter
Popularitet
Nyeste udgivelser
Pris (lav til høj)
Pris (høj til lav)
Filter
Sorter
Pris
Størrelse

Air Jordan 6

I 1991 får Air Jordan linjen et nyt medlem. Air Jordan 6 silhouetten bliver lanceret og får er nummer 6 i rækken som navnet også indikerer. Modellen er igen designet af den kendte designer Tinker Hatfield, som også stod for at designe andre Nike modeller herunder Air Jordan 3 og Air Jordan 4.

Inspirationen bag dette design kommer af dele fra en bil. Specielt Michael Jordans egen tyske sportsbil var silhoeutten inspireret af. Modellen blev konstrueret med en klar gummisål. Tinker Hatfiled tilføjede en mere solid gummisål, da flere havde klagede over, at de gamle såler ville samle det støv, der var på banen som gjorde sålen mere glat. Et unik præg ved denne mål er nummeret ’23’ som blev inkorporeret på skoens design. Nummeret indikerer det nummer Michael Jordan valgte, da han spillede for Laney High School in North Carolina.


Jordan 6 hos Soldout


Jordan 6 ses i et hav af unikke colorways og vi har udvalgt de bedste og mest populære. I vores sortiment finder du de klassiske Air Jordan 6 og de nyeste Air Jordan 6 low. Vi har de populære colorways som “Carmine”, Gold Hoops” og Washed denim”.

Derudover kan du også finde ekslusive samarbejder med Travis Scott, blandt andet Nike Air Jordan 6 X Travis Scott “Cactus Jack”.


Vi har gennemtjekket alle skoene, så at du ikke skal bekymre dig. Dette betyder derfor også, at du hos os, kan finde et bredt udvalgt af 100 % ægte sneakers.

Soldout logo

Alle sneakers, der sælges på hjemmesiden, er 100% ægte og bliver gennemtjekket i hånden. Dermed er du sikret en garanti på, at du modtager 100% ægte sneakers, der hverken har fabrikationsfejl eller andre mangler. Vi kan, med vores erfaring på mere end 4 år indenfor salg af unikke sneakers, sikre at vi ved nøjagtig, hvad vi skal kigge efter, når vi inspicerer vores varer.

Virksomhedsinformation
toggle icon
CVR: 39016281Trommesalen 11614 København VTel. (+45) 91 53 20 21E-mail: info@soldout.dk
Copyright 2021 © Soldout ApS