Wishlist
close icon
empty wishlist
Endnu ingen produkter tilføjet til din ønskeliste
Checkout
close icon
empty cart
Endnu ingen produkter i din kurv
close
VI ANBEFALER AT GÅ EN HALV STØRRELSE OP I ALLE JORDAN MODELLER // FORLÆNGET RETURRET PÅ ALLE KØB FREM TIL JUL🎁
menu iconsearch icon
menu iconMenu
Soldout logo
wishlist icon
checkout icon
SneakersJordanNikeDunkAdidasNew BalanceConverseYeezyStreetwearHoly GrailsAfter Hours

/ Jordan 6

Uanset om du Travis Scott fan eller ej, er Jordan 6 modellen garanteret noget for dig. Skoen kombinerer den legendariske basketstyle med unikke detaljer fra hip hop miljøet. Silhuetten kan både bæres på basketbanen, men fungerer også perfekt som en street-sneaker.

Sorter
Popularitet
Nyeste udgivelser
Pris (lav til høj)
Pris (høj til lav)
Filter
Sorter
Pris
Størrelse

Jordan

Shop sjældne Jordan sneakers med 100 % ægthedsgaranti

Med Jordan sneakers får du maksimal street attitude …. med suset fra de store sejre på basketbanen!

Hype. Komfort. Catchy design. Og vilde visioner for fremtiden.

Det er Jordan … og vi elsker det brand ...

I shoppen finder du både NIKE Air Jordan 1 i Mid, Low og High. Også de eftertragtede 3-4-5 modeller!

Få 100 % garanti for ægte sneakers med returret 

Vi garanterer dig, at dine nye sneakers er ægte og i helt perfekt stand.

Alle sneakers bliver nemlig efterset i hver lille detalje.

Vi holder os hele tiden opdateret med priserne på sneakers, så vi kan give dig de fedeste tilbud.

Derfor kan du ikke leve uden Jordan på fødderne:

  • Du får sneakers, der booster din performance - og din street style! Nike trækker altid på den nyeste teknologi. Derfor får du superkomfortable og robuste sneakers med maksimal street attitude.Brandet har collabs med nogle af verdens mest feterede designere. Der er hele tiden nye releases og colorways. Derfor er skoene eftertragtede i hele verden. Du ser dem selvfølgelig på sportsbanerne. Men de pynter også på fødderne af fashionistaer og influencers som sangeren Rihanna, tv-stjernen Hailey Baldwin og Breakout Creator Emma Chamberlain.

  • Sneakers fra limited editions har høj resellværdi. Derfor kan du tit sælge et par sjældne sneakers videre til en højere pris, end du selv gav.

  • Jordan er ikke bare fede sko. Det er også drømme! Brandet er rodfæstet i det stærke afroamerikanske fællesskab. En vigtig del af brandets DNA er nemlig kampen mod racisme og uretfærdighed. Når du køber Jordan sneakers, viser du verden din støtte til Black Voters Matter. Organisationen kæmper imod undertrykkelsen af sorte. Brandet har også doneret millioner til organisationer, der støtter tidligere sigtede og dømte fanger. Det hjælper dem med at få et godt liv uden kriminalitet.

Nike Air Jordan - designet til Michael Jordan

Michael Jordan er manden, der hyldes som en af klodens største basketspillere nogensinde.

Skoenes geniale design er udtænkt af Peter Moore, Bruce Kilgore og Tinker Hatfield.

Nikes Air Jordan modeller er en af brandets helt store salgssucceser. I dag er der en lang række hypede sneakersmodeller på markedet. Især Air Jordan 1, 4 og 11 hitter hos alle, der elsker sneakers! Sportsskoene er fremstillet af førsteklasses materialer. Det sikrer dig sneakers med høj komfort og super holdbarhed.Air Jordan 1 sneakers kom på markedet i marts 1985. Dengang var Jordan stadig en ung rising star på basketsportens himmel. Den legendariske sko kostede kun femogtres dollars. Og de blev flået ned af hylderne af sneakersheads!The rest is history … For heldigvis skuffede basketstjernen ikke Nike. Tværtimod. Som spiller for Chicago Bulls sikrede han både sig selv og AIR Jordan stjernestatus. Brandets Jumpman-logo viser selvfølgelig Jordan, der springer op for at dunke bolden i nettet. I dag er  Jumpman kendt over hele verden.

Siden dengang har brandet indgået kontrakter med en stribe gigantiske sportsstjerner. Nike har blandt andet underskrevet livstidskontrakt med fodboldstjernerne Cristiano Ronaldo og Zlatan Ibrahimović.

Og succesen vokser … også efter at Jordans karriere på banerne er slut!

I 2020 udsendte Netflix dokumentarfilmen The Last Dance om Chicago Bulls stjernens sidste sæson som professionel spiller. I filmen har stjernen selvfølgelig de ikoniske sneakers på fødderne på banen. Dokumentaren boostede selvfølgelig Nike Air Jordans succes endnu mere.

I dag har Nike nemlig produceret mere end tyve sneakersmodeller i samarbejde med basketstjernen.Men det er ingen hemmelighed, at sneakersheads stadig elsker de første tolv modeller allermest …

5 fun facts  …..

  • Basketstjernens agent fandt på navnet Air Jordan - og overtalte ham!Air Jordans har tjent millioner ind til Nike. Det kan sportsbrandet takke basketstjernens daværende agent, David Falk, for. Basketballstjernen var nemlig dedikeret til Adidas og ville ikke samarbejde med Nike.. Faktisk ville han ikke engang gå ombord på flyet for at møde Nikes repræsentanter. Men David Falk var sikker på, at samarbejdet med Nike ville blive en gigantisk succes for Jordan. Så sikker, at han ringede og overtalte hans mor. Derefter fik hun sin berømte søn  til at møde Nikes repræsentanter - og succesen var født …

  • Et par Nike Jordan 1 X Union sneakers er bedre end penge i bankenDe originale sneakers er nemlig et musthave for alle sneakers elskere. Populariteten er bare vokset, siden basketstjernen bar skoene første gang i 1984.

  • Et par sneakers blev solgt i auktionshuset Christies for en formue I 2020 solgte auktionshuset Christies ni par af basketstjernens løbesko. Køberen af superstjernens Nike Air Jordan 1 High sneakers fik hammerslag på buddet $615,000 dollars. Chicago Bulls stjernen havde båret de ikoniske sneakers til en kamp i 1985.

  • Stjernen bag brandet nægtede at gå i røde og sorte skoBasketspilleren fik først et par hvide og lyseblå sko. Men da han senere blev præsenteret for den røde og sorte colorway, var han ikke superbegejstret. Faktisk er han citeret for et blankt nej: “Dem tager jeg ikke på, jeg kommer jo til at ligne en klovn!” Heldigvis lykkedes det at overbevise ham om, at tiden var kommet til at gøre oprør mod de konservative sko, som den tids basketspillere bar på banen.

  • NBA “forbød” det første par Air Jordan sneakersMichael Jordan havde en protomodel af Air Jordan på fødderne til en basketkamp i 1984.Men i NBA var begejstringen for de røde og sorte sneakers til at overskue, fordi farverne ikke matchede kravene til farvevalg. Derfor fik basketstjernen en bøde på femtusind dollars, hver eneste gang han gik på banen i skoene. Men Nike betalte bøderne, og Michael Jordan fortsatte med at spille i skoene. Brandets marketingteam greb chancen og lancerede en kampagne, hvor de reklamerede for de famøse forbudte sko. Siden har skoene tjent millioner ind til NIKE.

Shop ægte sjældne sneakers med prisgaranti og fuld returret

Se udvalget af legendariske løbesko. Du finder helt sikkert et par sko, du ikke kan leve uden!

Vores kunder spørger ….

Hvor finder jeg Jordan sneakers dame?

Du finder både Jordan sneakers dame og herre hos Soldout.

Hvad har Soldout af Jordan sneakers herre?

Langt de fleste Jordan sneakers fås i herrestørrelser i shoppen. Hvis du ikke ser din størrelse, så spørg os. Måske kan vi få den hjem. Vi vil i hvert fald gerne prøve!


Soldout logo

Alle sneakers, der sælges på hjemmesiden, er 100% ægte og bliver gennemtjekket i hånden. Dermed er du sikret en garanti på, at du modtager 100% ægte sneakers, der hverken har fabrikationsfejl eller andre mangler. Vi kan, med vores erfaring på mere end 4 år indenfor salg af unikke sneakers, sikre at vi ved nøjagtig, hvad vi skal kigge efter, når vi inspicerer vores varer.

Virksomhedsinformation
toggle icon
CVR: 39016281Trommesalen 11614 København VTel. (+45) 91 53 20 21E-mail: info@soldout.dk
Copyright 2021 © Soldout ApS