Wishlist
close icon
empty wishlist
Endnu ingen produkter tilføjet til din ønskeliste
Checkout
close icon
empty cart
Endnu ingen produkter i din kurv
close
close icon

Søgeresultater

Viser resultater for 

14 dages returret
menu iconMenu
search iconSøg
Soldout logo
wishlist icon
checkout icon
Sneakers
Jordan
Jordan 1 LowJordan 1 MidJordan 1 HighJordan 4Jordan 6
Dunk
Dunk LowDunk High
Nike
Air Force 1Air MaxAndet
New Balance
New Balance 550New Balance 2002
Yeezy
Yeezy SlideYeezy Foam Runner
Adidas
Tilbehør
After Hours
New Balance 2002

/ New Balance 2002

Hvis du ønsker en mindre chunky sneaker fra New Balance, er 2002 modellen noget for dig. Silhuetten er kendetegnet ved at være meget let på foden samtidig med, at kvaliteteten og komforten er i top. Der findes allerede nu mange fede samarbejder på modellen, hvis man ønsker et hypet par. Find alle de forskellige varianter her.

Sorter
Popularitet
Nyeste udgivelser
Pris (lav til høj)
Pris (høj til lav)
Filter
Sorter
Pris
Størrelse

Historien bag...

New Balance 2002

New Balance 2002 er en lækker, komfortabel sneaker, der i 2020 blev genintroduceret af New Balance. Modellen blev første gang udgivet i 2010, men blev først for alvor populær efter genudgivelsen i 2020, hvor retro, ”dad sneakers” havde opnået stor popularitet i sneakerverdenen.

New Balance er verdenskendte - både for de stilrene og sporty designs, men også for sneakers i høj kvalitet og med et komfortabelt fit. Desuden har et vigtigt element af brandet været, at alle – lige fra supermodeller til fædre – kunne bære de cool sneakers. New Balance 2002-modellen er derfor et stærkt bud på en prisvenlig New Balance-sneaker, der hverken går på kompromis med stilen eller komforten.

Soldout garanterer 100% ægte og fejlfri New Balance 2002

Når du køber dine New Balance 2002 hos Soldout, garanterer vi 100% ægthedsgaranti, samt at du modtager et par sneakers i perfekt stand. Dette sikrer vi ved at gennemtjekke alle par sko i alle detaljer, inden at de sendes til dig. Vil du selv sikre, at dine sneakers holder sig flotte så længe som muligt, kan du med fordel tjekke vores brede udvalg af sneaker tilbehør ud, der blandt andet hjælper dig med at undgå irriterende creases på dine sko.

Har du spørgsmål?

Har du spørgsmål, er du naturligvis mere end velkommen til at kontakte os. Hos Soldout er vi selv ægte sneakerheads, og vi elsker at hjælpe dig med at besvare dine spørgsmål. Se vores brede udvalg af New Balance-sneakers i shoppen, men skynd dig – så når at få fat i et af de populære par. Skulle du alligevel ikke være 100% tilfreds med dit køb, tilbyder Soldout 14 dages fuld returret.

Pris
0 DKK10.000 DKK
Størrelse
35-37.5
38-39.5
40-41.5
42-43.5
44-45.5
46-47.5
Opdater filter
Soldout logo

Alle sneakers, der sælges på hjemmesiden, er 100% ægte og bliver gennemtjekket i hånden. Dermed er du sikret en garanti på, at du modtager 100% ægte sneakers, der hverken har fabrikationsfejl eller andre mangler. Vi kan, med vores erfaring på mere end 4 år indenfor salg af unikke sneakers, sikre at vi ved nøjagtig, hvad vi skal kigge efter, når vi inspicerer vores varer.

Nyhedsbrev

social icon
social icon
social icon
Shop
toggle icon
Om Soldout
toggle icon
Virksomhedsinformation
toggle icon
Copyright 2021 © Soldout ApS