Wishlist
close icon
empty wishlist
Endnu ingen produkter tilføjet til din ønskeliste
Checkout
close icon
empty cart
Endnu ingen produkter i din kurv
close
VI ANBEFALER AT GÅ EN HALV STØRRELSE OP I ALLE JORDAN MODELLER // FORLÆNGET RETURRET PÅ ALLE KØB FREM TIL JUL🎁
menu iconsearch icon
menu iconMenu
Soldout logo
wishlist icon
checkout icon
SneakersJordanNikeDunkAdidasNew BalanceConverseYeezyStreetwearHoly GrailsAfter Hours

/ New Balance 2002

Hvis du ønsker en mindre chunky sneaker fra New Balance, er 2002 modellen noget for dig. Silhuetten er kendetegnet ved at være meget let på foden samtidig med, at kvaliteteten og komforten er i top. Der findes allerede nu mange fede samarbejder på modellen, hvis man ønsker et hypet par. Find alle de forskellige varianter her.

Sorter
Popularitet
Nyeste udgivelser
Pris (lav til høj)
Pris (høj til lav)
Filter
Sorter
Pris
Størrelse

New Balance

Historien bag …

New Balance blev grundlagt tilbage i 1906 af den irske immigrant William J. Riley. Idéen bag New Balance kom fra Rileys kyllinger i hans baghaven. Fascinationen af, hvordan kyllingen kunne balancere på sin trekant fødder, satte tankerne i gang bag brandet. Den første sko, blev kreeret samme år, og det primære fokus bag skoen lå på at skabe en sko, til hårdtarbejdende folk, der var præget af lange arbejdsdage. Fokusset på det komfortable fit blev skabt og New Balance udvidede hurtigt deres fokus fra arbejdsfolk til sportsfolk. I 1938 blev den første løbesko lanceret og deres produktkategori udvidede sig hurtigt til sko designet til Tennis, Boksning og Baseball.

Den første sko, mærket med det ikoniske og kendte ’N’ Logo lancerede i 1976. ’N’ logoet blev præsenteret på silhouetten ’320’. Et unikt træk ved New Balance, var deres måde at navngive deres sko med unikke modelnumre frem for navne. Formålet med dette, var at hvert sko blev anset som lige men med en forskelligt formål. Nummeret definerer skotypen samt, hvilken aktivitet, den er designet til.

Få år efter blev den ikoniske New Balance 550 udgivet. Skoen var oprindelig tænkt, som en basketball sko, men blev hurtigt gennem årene en sneaker båret til alle anledninger. Skoen har bevaret sit klassiske og ikoniske design men er gennem tiden blevet released i nytænkende og unikke farvekombinationer.

“Worn by supermodels in London, and dads in Ohio”

I forbindelse af udgivelsen af den populære og klassiske New Balance 990 V5, fremhævede brandet den ikoniske silhuet, som en sneaker, der kan bæres af alle. I 1982, blev New Balance 990 hyldet som en OG far sko og nu, er silhuetten båret af alle fra unge til ældre, fra sportsfolk til arbejdsfolk og fra supermodeller til fædre. Citatet fra New Balances kampagne, afspejler budskabet om, at New Balance er et brand, der omfavner alle og kreerer sneakers til alle formål.

New Balance har siden dets grundlæggelse fået stor succes på markedet, og nu er New Balance, et verdenskendt brand. Deres sneakers er kendt for et komfortabelt fit, understøttet af sporty og stilrene design elementer, der gør, at deres designs passer til alt!

Soldout logo

Alle sneakers, der sælges på hjemmesiden, er 100% ægte og bliver gennemtjekket i hånden. Dermed er du sikret en garanti på, at du modtager 100% ægte sneakers, der hverken har fabrikationsfejl eller andre mangler. Vi kan, med vores erfaring på mere end 4 år indenfor salg af unikke sneakers, sikre at vi ved nøjagtig, hvad vi skal kigge efter, når vi inspicerer vores varer.

Virksomhedsinformation
toggle icon
CVR: 39016281Trommesalen 11614 København VTel. (+45) 91 53 20 21E-mail: info@soldout.dk
Copyright 2021 © Soldout ApS