Wishlist
close icon
empty wishlist
Endnu ingen produkter tilføjet til din ønskeliste
Checkout
close icon
empty cart
Endnu ingen produkter i din kurv
close
close icon

Søgeresultater

Viser resultater for 

Vi anbefaler at gå en halv størrelse op i alle Jordan modeller.
menu iconMenu
search iconSøg
Soldout logo
wishlist icon
checkout icon
SneakersJordanDunkNikeNew BalanceYeezyAdidasConverseTilbehørSommer Tilbud

/ New Balance 530

New Balance har længe været kendt for deres "dad sneakers", men med denne 530 model, forsøger modehuset sig på en mere lowkey model. Silhuetten består af en let upper, der sammen med den behagelige sål, får skoen til at fremstå sportslig og let. Find alle farvekombinationerne her!

Populære produkter i kategorien

Sorter
Popularitet
Nyeste udgivelser
Pris (lav til høj)
Pris (høj til lav)
Filter
Sorter
Pris
Størrelse

Historien bag...

New Balance 530

New Balance 530 er en af flere ikoniske New Balance-modeller, der har opnået kæmpe popularitet for sit sporty og stilrene udtryk, og som har gjort retro sneakers til trendy silhuetter igen. Ligesom de mange andre New Balance-modeller, kombinerer New Balance 530 sporty hverdagsstil med moderne teknologi, der resulterer i en sneaker, der hverken går på kompromis med looket eller komforten. Komforten i 530-modellen skabes blandt andet af den åndbare mesh-overdel, den bløde sål og den suveræne støtte.

”Worn by supermodels in London, and dads in Ohio”

New Balance 530 er et cool bud på de populære ”dad sneakers”, som kan bæres af alle – lige fra unge supermodeller og influencere, til fædre og sportsfolk. Der er fokus på en sneaker, der passer til alle og kan bruges til ethvert formål. Derfor findes New Balance 530 i mange fede colourways – fra sommerlige pastelfarver til den OG sort/hvide model.

Få dine New Balance 530 med 100% ægthedsgaranti

Hos Soldout er vi selv kæmpe sneakerheads, og vi importerer selv de fede modeller fra troværdige leverandører. Ved køb hos Soldout har du altid garanti for 100% ægte og fejlfri New Balance 530, når du shopper. Hvert eneste par bliver nemlig efterset i alle detaljer af os personligt. Det er din sikkerhed for ægte, helt perfekte New Balance sneakers.

Har du spørgsmål?

Kontakt os – vi elsker at hjælpe dig med at besvare dine spørgsmål! Se vores spændende udvalg af New Balance-sneakers i shoppen – og bestil dem med 14 dages fuld returret. Men skynd dig, så de populære sneakers stadig er på shoppen!

Soldout logo

Alle sneakers, der sælges på hjemmesiden, er 100% ægte og bliver gennemtjekket i hånden. Dermed er du sikret en garanti på, at du modtager 100% ægte sneakers, der hverken har fabrikationsfejl eller andre mangler. Vi kan, med vores erfaring på mere end 4 år indenfor salg af unikke sneakers, sikre at vi ved nøjagtig, hvad vi skal kigge efter, når vi inspicerer vores varer.

Virksomhedsinformation
toggle icon
CVR: 39016281Trommesalen 11614 København VTel. (+45) 91 53 20 21E-mail: info@soldout.dk
Copyright 2021 © Soldout ApS