Wishlist
close icon
empty wishlist
Endnu ingen produkter tilføjet til din ønskeliste
Checkout
close icon
empty cart
Endnu ingen produkter i din kurv
close
close icon

Søgeresultater

Viser resultater for 

FEBRUARUDSALG: KÆMPE RABATTER + GRATIS FRAGT!
menu iconMenu
search iconSøg
Soldout logo
wishlist icon
checkout icon
Februarudsalg
Sneakers
Jordan
Jordan 1 LowJordan 1 MidJordan 1 HighJordan 4Jordan 6
Dunk
Dunk LowDunk High
Nike
Air Force 1Air MaxAndet
New Balance
New Balance 550New Balance 2002
Yeezy
Yeezy SlideYeezy Foam Runner
Adidas
Converse
Tilbehør
After Hours
New Balance 550

/ New Balance 550

New Balance 550 er på rekordtid blevet til en af 2021 hotteste silhuetter. Sneakeren udkom oprindeligt i samarbejde med det franske modehus "Aime Leon" og blev udsolgt indenfor få sekunder. Sidenhen er mange samarbejder og farver kommet til og der er ingen tvivl om, at der kun vil komme flere! Udforsk alle varianter herunder.

Sorter
Popularitet
Nyeste udgivelser
Pris (lav til høj)
Pris (høj til lav)
Filter
Sorter
Pris
Størrelse

Historien bag...

New Balance 550

New Balance er et brand, der blev grundlagt i 1906 med en stærk vision og fokus på at skabe sneakers med et komfortabelt fit, beskyttelse og balance. New Balance 550 silhouetten er designet af Steven Smith og blev første gang blev lanceret i 1989. Steven Smith har også designet sneakers for Nike, Adidas og det nyeste design er med Kanyes Wests brand Yeezy. New Balance 550 var oprindelig ment til basketball ligesom mange andre sneakers. Men en tid, hvor sneakerkulturen voksede og markedet for mere avanceret og teknologiske sneakers blev udbredt, blev 550 modellen hurtigt glemt og gemt. Fokusset flyttede sig fra den moderne basketball sneaker til løbesko som New Balance 990, der stadig er et hit dagen i dag.


Unikke samarbejder

Et samarbejde med fashion brandet Aimé Leon Dore genfandt silhouetten fra arkiverne. Udover at være silhouettens første samarbejde, blev det også en perfekt mulighed for at udgive skoen på nu. Populariteten for modellen voksede hurtigt og modellen blev mere en bare en sportsko fra 1989. Aimé Leon Dore og New Balance udgav sammen tre unikke colorways.

Senere hen har brandet og lavet samarbejde med Rich Paul, hvor de udgav den populære “New Balance 550 X Rich Paul”

En serie af unikke colorways

Silhouetten fandt sin plads på markedet og er nu en populær sneaker, der bruges til alle anledninger og kan bæres af alle målgrupper. Silhouetten har benyttet sig nogle af de mest populære colorways New Balance 550 “Pine Green”, “College Navy”.

Nyere releases som New Balance 550 “UNC” og “Shifted Sport Blue” er også til at finde i sortimentet og er en perfekt sammensætning af OG colorways og nye elementer.

Pris
0 DKK10.000 DKK
Størrelse
35-37.5
38-39.5
40-41.5
42-43.5
44-45.5
46-47.5
Opdater filter
Soldout logo

Alle sneakers, der sælges på hjemmesiden, er 100% ægte og bliver gennemtjekket i hånden. Dermed er du sikret en garanti på, at du modtager 100% ægte sneakers, der hverken har fabrikationsfejl eller andre mangler. Vi kan, med vores erfaring på mere end 4 år indenfor salg af unikke sneakers, sikre at vi ved nøjagtig, hvad vi skal kigge efter, når vi inspicerer vores varer.

Nyhedsbrev

social icon
social icon
social icon
Shop
toggle icon
Om Soldout
toggle icon
Virksomhedsinformation
toggle icon
Copyright 2021 © Soldout ApS