Wishlist
close icon
empty wishlist
Endnu ingen produkter tilføjet til din ønskeliste
Checkout
close icon
empty cart
Endnu ingen produkter i din kurv
close
close icon

Søgeresultater

Viser resultater for 

14 dages returret
menu iconMenu
search iconSøg
Soldout logo
wishlist icon
checkout icon
Sneakers
Jordan
Jordan 1 LowJordan 1 MidJordan 1 HighJordan 4Jordan 6
Dunk
Dunk LowDunk High
Nike
Air Force 1Air MaxAndet
New Balance
New Balance 550New Balance 2002
Yeezy
Yeezy SlideYeezy Foam Runner
Adidas
Tilbehør
After Hours
Nike

/ Nike

Med modeller som bla. Air Force 1, Dunk-low, Disrupt-dunk og utallige collabs med verdenskendte designere som eks. Virgil Abloh, er Nike det perfekte brand til dig, der ønsker en stilet og unik sneaker!

Sorter
Popularitet
Nyeste udgivelser
Pris (lav til høj)
Pris (høj til lav)
Filter
Sorter
Pris
Størrelse

Shop sjældne Nike-sneakers med 100 procent ægthedsgaranti

Nike. Du genkender det ikoniske Swoosh-logo overalt. Følelsen af, at skoene passer perfekt, første gang du tager dem på. Designet, der bare matcher alt, hvad du har i skabet. Det er selvfølgelig Nike… Det er ikke noget tilfælde, at brandet har været markedsledende i mange årtier. Hemmeligheden er innovativt design. Kvalitet i særklasse. Sikker og bæredygtig produktion. Visioner - der er mere end ord.

I shoppen finder du et lille udvalg af ægte og eksklusive kicks, som du ikke får ret mange steder. Se de ikoniske sportssko i shoppen.

Vi er ægte Nike fans – og vi hader kopier

Derfor er det en æressag for os, at du altid får 100 procent ægte Nike sneakers. Vi garanterer personligt for ægtheden, når du shopper sneakers i Soldout. Dine sko bliver omhyggeligt efterset.Desuden har vi mulighed for at trække på brandets egne eksperter, hvis vi er i tvivl. Det sker stort set aldrig. Vi kender modellerne i detaljer.

Skynd dig at finde dine nye favorit sneakers - Vi har dem ikke ret længe

Du behøver ikke vente, til du har råd. Du kan vælge delbetaling i kassen, og du får selvfølgelig fuld returret på dine nye favorit sneakers. Men skynd dig. Vi har normalt ikke de her hypede sjældne modeller ret længe. Så er de revet væk af samlere og sneakersheads!

5 grunde til, at du elsker Nike

  • Hype - Brandet sponserer verdens største sportsstjerner inden for fodbold, tennis og golf. Sportsskoene har siddet på fødderne af golfstjernen Tiger Woods, fodboldspillerne Ronaldinho og Ronaldo, tennisstjernen Serena Williams og mange flere. Nike er også favoritbrandet blandt fashionista og influencers. Brandet er kendt i hele verden, og nye releases bliver tit udsolgt lynhurtigt. De mest loyale fans sover med glæde udenfor butikkerne, når en ny limited edition rammer butikkerne ...

  • Design, der vækker opsigt – og komfort i særklasse - Det er ikke noget tilfælde, at Nike sneakers føles, som om de er skabt præcis til dig. Brandet anvender nemlig altid de nyeste teknologier til at sikre dig komfort døgnet rundt. Det er grunden til, at sportsstjerner bruger dem på banerne i deres livs vigtigste kampe!Så er der selvfølgelig også designet! Fashionistaer og influencere verden over har taget brandet til sig. For modellerne bliver skabt i nært samarbejde med verdenskendte designere som rapstjernen Kanye West og Riccardo Tisci, tidligere chefdesigner for Givenchy.

  • Høj kvalitet - fremfor bundpriser - Andre sportsbrands trykker kvaliteten i bund for at spare.Men det går ud over skoenes levetid. Der er ikke noget så irriterende som såler, der slipper overlæderet efter tre uger!Nike fokuserer derimod på fremtidens forbruger. Derfor har brandet lovet forbrugerne suveræn kvalitet.Det betyder, at Nike sneakers altid er produceret af materialer i særklasse.Samtidig bringer sportsbrandets designere altid den nyeste viden om effektive, holdbare sneakers i spil. Brandets modeller produceres med metoder, der har virket for skomagere generation efter generation. 

  • Bæredygtig, sikker og miljøvenlig produktion -Nike er selvfølgelig frontrunner indenfor miljøvenlig produktion af sko. Brandet fremstiller sko-overdele af Flyknit, der er delvist produceret af plastflasker. Flyknit sikrer, at skoene kan produceres med 60 procent mindre spild. Brandet fokuserer også på at genbruge affald fra produktionen lokalt. Desuden reducerer brandet miljøbelastningen med LED-lys i butikker og produktion. Desuden støtter Nike genskovning. Faktisk har fans løbet over en million kilometer for at fejre, at brandet har plantet en million træer …. and counting!

  • Visioner om en bedre verden! - Brandet støtter en række projekter, der fremmer glæden ved sport. Med Nike på fødderne viser du verden, at du tror på, at sport bringer mennesker sammen. Uanset hvor forskellige vi er!

Shop ægte eksklusive Nike sneakers nu

Se udvalget af Nike sneakers nu. Snup dit favoritpar, mens vi har det i shoppen!

Du kan vælge mellem Nike Air Force 1 - Air Force 1 Shadow - Nike Disrupt - Nike Air Max - Nike Monarch IV og Nike Sacai i shoppen.

Vi sender så hurtigt, vi kan. For vi ved godt, du næsten ikke kan vente!

Sådan besejrede Nike hele verden ...

Brandet er grundlagt i Oregon, USA, af Phil Knight og Bill Bowerman.Dengang i 1964 bar brandet navnet Blue Ribbons. Det ikoniske sportsbrand er opkaldt efter den græske sejrsgudinde. Ordet Nike betyder sejr. Og sejr er mere end bare et ord for brandet, som har haft global succes i mange årtier.

Til Olympiaden i 1972 kom sportsbrandet på banen med løbeskoen Nike Cortez, som lynhurtigt gjorde sportsbrandet verdensberømt. Modellen har et catchy design og innovativ teknologi, der reducerer risikoen for sportsskader.


Populariteten voksede, da stjerner som Tom Hanks i Forrest Gump, Farrah Fawcett i Charlie’s Angels, Whitney Houston og Will Smith trak i de berømte løbesko... I dag har Nike selvfølgelig butikker i flere end 700 lande, kontorer i 46 lande og mange fabrikker i Asien. Hver dag arbejder hundredtusindvis af mennesker for brandets visioner. Nike har fra starten sponseret de store sportsstjerner. Michael Jordan, Cristiano Ronaldo, Kylian Mbappé og Virgil van Dijk har vundet sejre i Nike sko og sportswear.

Men Nike er mere end hype. Det er også innovativt design og brug af ny teknologi, der booster din performance.

Det sikrer brandet millioner af fans i hele verden.

Fun facts

  • Det verdenskendte logo – der kaldes swoosh - kostede kun 35 dollars. I første omgang sagde Nike nej til logoet. Men designeren insisterede på at køre en markedsføringskampagne med det nye logo. Det blev en gigantisk succes. Derfor har designeren senere fået Nike produkter for 640.000 dollars.

  • Nikes design har hentet inspirationen fra et vaffeljern.

  • Hvert år sælger brandet over 900 millioner stykker fodtøj, sportsudstyr og tøj i butikker overalt i verden!

  • Brandet har fået flere priser fra reklamebranchen. Desuden storhitter brandet på Youtube med hittet You Can’t Stop Us.

Har du spørgsmål om sneakers? Vi er klar til at hjælpe

Vil du vide mere om modeller, mål eller noget helt andet? Kontakt os. Vi måler gerne skoene, så du er sikker på at få den rigtige størrelse. Og selvfølgelig undersøger vi også gerne, om vi kan få din favoritmodel hjem fra vores leverandører. Bare sig til. Vi elsker at snakke sneakers!

Pris
0 DKK10.000 DKK
Størrelse
35-37.5
38-39.5
40-41.5
42-43.5
44-45.5
46-47.5
Opdater filter
Soldout logo

Alle sneakers, der sælges på hjemmesiden, er 100% ægte og bliver gennemtjekket i hånden. Dermed er du sikret en garanti på, at du modtager 100% ægte sneakers, der hverken har fabrikationsfejl eller andre mangler. Vi kan, med vores erfaring på mere end 4 år indenfor salg af unikke sneakers, sikre at vi ved nøjagtig, hvad vi skal kigge efter, når vi inspicerer vores varer.

Nyhedsbrev

social icon
social icon
social icon
Shop
toggle icon
Om Soldout
toggle icon
Virksomhedsinformation
toggle icon
Copyright 2021 © Soldout ApS