Wishlist
close icon
empty wishlist
Endnu ingen produkter tilføjet til din ønskeliste
Checkout
close icon
empty cart
Endnu ingen produkter i din kurv
close
close icon

Søgeresultater

Viser resultater for 

VORES JULEGAVE TIL DIG: FÅ EN GRATIS TOTEBAG + NANOPROTECTOR MED VED KØB OVER 400DKK
menu iconMenu
search iconSøg
Soldout logo
wishlist icon
checkout icon
Julesalg
Sneakers
Jordan
Jordan 1 LowJordan 1 MidJordan 1 HighJordan 4Jordan 6
Dunk
Dunk LowDunk High
Nike
Air Force 1Air MaxAndet
New Balance
New Balance 550New Balance 2002
Yeezy
Yeezy SlideYeezy Foam Runner
Adidas
Converse
Tilbehør
After Hours
Nike Air Force 1

/ Nike Air Force 1

En af de mest solgte sneakers i verden er den ikoniske, og klassiske Nike Air Force 1, som er opkaldt efter det amerikanske elite fly. Den ikoniske sneaker er udkommet i mange forskellige farver. Udforsk hele udvalget herunder!

Populære produkter i kategorien

Sorter
Popularitet
Nyeste udgivelser
Pris (lav til høj)
Pris (høj til lav)
Filter
Sorter
Pris
Størrelse

Shop ægte Nike Air Force 1 med 100 % garanti

Nike Air Force 1 behøver hverken fancy floskler eller lange beskrivelser. Legendarisk hype. Design og komfort i topklasse … vi elsker det! Selvfølgelig kender du de hypede kicks, også kendt som AF1. Du ved sikkert også, at Air Force One er det fly, USA’s præsident rejser med. Og du genkender Nikes Swoosh-logo på fødder overalt i verden ….

Hypen om AF1 stopper aldrig ...

Nike er nemlig et af de mest innovative sportsbrands i verden. Det globale sportsbrand udvikler hele tiden modellerne og bruger den nyeste teknologi. Og med ikoniske streetwear-designere som John Elliott, Virgil Abloh og Riccardo Tisci får du sneakers med street attitude, komfort og maksimal hype.

Nike Air Force 1 booster din street style. Og så er de ikoniske sneakers selvfølgelig fede at have på. På jobbet hele dagen lang. Og på byturen om natten. Du finder AF1 til dame og herre i shoppen. Og de ser godt ud til alle - også dig!


Få dine egne Nike Air Force 1 med 100 % ægthedsgaranti

Hos Soldout elsker vi AF1. Vores sneakershjerter banker for Nike, og vi importerer selv de cool kicks fra troværdige leverandører. Derfor får du altid vores garanti for 100 % ægte og fejlfri AF1, når du shopper her. Hvert eneste par sneakers bliver nemlig efterset i alle detaljer af os personligt. Det er din sikkerhed for ægte, helt perfekte Nike sneakers.

Se udvalget af must have sneakers fra Nike her.


Vælg mellem klassisk streetstyle og vilde print

Nike Air Force 1´07 var den første version på markedet.I den opdaterede version kan du vælge mellem High Top, Low eller Mid.

Modellen har en lille medaljon i snørebåndet. Den er indgraveret med inskriptionen AF1 og året 82. Medaljonen var rund i de første Air Force One sneakers, men på den nye version er den rektangulær.


De ikoniske sneakers fås med mange forskellige print, farvekombinationer og customizations. Skoene er faktisk solgt i over 1700 farver. Men det ændrer ikke på, at de klassiske modeller i farverne white on white og black on black stadig er utrolig populære.


Nike er hype …. og komfort i topklasse

Den første Nike Air Force 1 sneaker er designet af Bruce Kilgore.

De ikoniske løbesko har siddet på fødderne af sportsfolk som Cristiano Ronaldo, Zlatan Ibrahimović og Ronaldinho.

Men selvfølgelig er de også et must på på fødderne af rappere, influencere og kunstnere.

Og det har AF1 været, fra den dag de kom på markedet i 82 og blev flået væk fra butikkerne!

Faktisk er skoene så populære, at Kanye West har udgivet singlen Classic (Better Than I’ve Ever Been) om dem, og St Louis Rapper Nelly står bag singlen Air Force Ones fra 2002.

Derfor vil alle sneakersheads selvfølgelig have fat i de ikoniske sko ...

3 grunde til, at du vil have fat i Nike Air Force 1

  • Hype: Du får en ægte retroklassiker. Det er sneakers, som alle samlere vil have fat i!  Du kan regne med, at dine nye AF1 sandsynligvis kan sælges til en bedre pris, end du selv har givet. Men du vil sikkert slet ikke af med dem igen!

  • Influencers elsker Nike Air Force 1. Addison Rae er bare en af de influencere, der tit uploader videoer til sine 60 millioner followers på TikTok. Og i flere af de nye videoer danser stjernen heftigt i sine hvide Nike Air Force 1 sneakers!Du kan også beundre de legendariske sneakers i tv-serien Sons of Anarchy og i kultfilmen X-Men: Apocalypse.

  • Komfort med ny teknologi: Nike Air Force 1 er herlige at have på!

AF1 er den første basketballsko nogensinde på markedet med Nike Air-sål, som gør skoene superbehagelige at have på. Sålen har luftlommer, som bliver presset sammen, hver gang du tager et skridt.

Derfor har du mindre risiko for trætte fødder, selvom du går, cykler eller danser mange timer.

Desuden har skoene perforeret tå, så du får luft til fødderne.


Fun facts om AF1

  • Nike Air Force 1 har været en bestseller fra første drop. AF1 er faktisk den sneaker, der har indbragt flest penge nogensinde. Hvert år får NIKE anslået 800 millioner dollars hjem på de hypede sneakers ...

  • I 2003 forbød tv-stationerne MTV, MTV2 og VH1 Air Force Ones-videoen. Tv-stationerne mente simpelthen, at videoen lugtede for meget af reklame for de famøse sneakers. Og det er måske ikke så mærkeligt. For i videoen ser man nemlig Nelly rappe om, at han har brug for 2 par Air Force Ones, samtidig med at hele bandet St. Lunatics er iført skoene.

  • De hypede sneakers er inspireret af Notre Dame-kirken i Paris. OK, det lyder lidt mærkeligt. Men den er god nok. Air-teknologien betød nemlig, at sålen blev højere end før. Men ved at se på katedralen fandt designer Kilgore ud af, hvordan sålen skulle udformes perfekt, så højden boostede komforten!

  • DJ Clark Kent er måske verdens største fan af skoene. Han har mere end 6000 par Air Force Ones i skabet - og det har kostet ham en halv million dollars!

Spørgsmål? Kontakt os og få svar i en fart. Kontakt os med dit spørgsmål om model, størrelse, colorway - hvad som helst. Vi er selv ægte sneakersheads, og vi elsker at hjælpe dig med at finde dine favoritkicks!

- Shop Air Force 1 sneakers med returret og prisgaranti

- Se udvalget af Air Force 1 sneakers.

- Du shopper med prisgaranti - og du kan selvfølgelig vælge delbetaling, hvis du vil.

Men vent ikke for længe, så er de væk!


Vores kunder spørger …

  • Er Nike Air Force 1 lavet af læder? Ja. Det sikrer lang levetid og sko, der er supernemme at holde. Du tørrer dem bare hurtigt af med en fugtig klud, og så er de fine igen.

  • Hvor store er Nike Air Force 1? De er lidt større end andre sneakers fra samme brand. Skoene giver dig også lidt ekstra højde takket være Air Force-sålen!Vi har skoene både i dame- og herrestørrelser. Men spørg os, hvis du er i tvivl. Så måler vi for dig!


Pris
0 DKK10.000 DKK
Størrelse
35-37.5
38-39.5
40-41.5
42-43.5
44-45.5
46-47.5
Opdater filter
Soldout logo

Alle sneakers, der sælges på hjemmesiden, er 100% ægte og bliver gennemtjekket i hånden. Dermed er du sikret en garanti på, at du modtager 100% ægte sneakers, der hverken har fabrikationsfejl eller andre mangler. Vi kan, med vores erfaring på mere end 4 år indenfor salg af unikke sneakers, sikre at vi ved nøjagtig, hvad vi skal kigge efter, når vi inspicerer vores varer.

Nyhedsbrev

social icon
social icon
social icon
Shop
toggle icon
Om Soldout
toggle icon
Virksomhedsinformation
toggle icon
Copyright 2021 © Soldout ApS