Wishlist
close icon
empty wishlist
Endnu ingen produkter tilføjet til din ønskeliste
Checkout
close icon
empty cart
Endnu ingen produkter i din kurv
close
close icon

Søgeresultater

Viser resultater for 

14 dages returret
menu iconMenu
search iconSøg
Soldout logo
wishlist icon
checkout icon
Sneakers
Jordan
Jordan 1 LowJordan 1 MidJordan 1 HighJordan 4Jordan 6
Dunk
Dunk LowDunk High
Nike
Air Force 1Air MaxAndet
New Balance
New Balance 550New Balance 2002
Yeezy
Yeezy SlideYeezy Foam Runner
Adidas
Tilbehør
After Hours
Nike Disrupt Low

/ Nike Disrupt Low

Disrupt modellen blev i 2020 udgivet af Nike og silhuetten er sidenhen kun vokset i popularitet. Modellen findes i utallige colourways og er blevet til en sneaker mange designere vil samarbejde med nok om. Hos os kan du finde alle de populæreste samarbejder og farvekombinationer. Find din favorit colorway hos os i dag!

Sorter
Popularitet
Nyeste udgivelser
Pris (lav til høj)
Pris (høj til lav)
Filter
Sorter
Pris
Størrelse

Shop sjældne Nike-sneakers med 100 procent ægthedsgaranti

Nike Dunk Low Disrupt


Nike Dunk Low Disrupt er et en ny silhouette fra 2020 som tager udgangspunkt i den klassiske Dunk Low silhouette fra 1985. Med udgangspunkt i Peter Moores unikke design er denne Disrupt en gengivelse af Dunk silhouetten.

Dunk Low Disrupt silhouette tager udgangspunk i formen på en kvinde fod, hvilket gør, at denne silhouette er smallere end de øvrige og konstrueret i lette materialer. Modellens vigtigste element er en overlapnings effekt af læder, som er et gennemgående element for alle Disrupt modellerne.


Nike Dunk Low Disrupt Colorways

Nike Dunk Low Disrupt kommer i mange unikke colorways. I vores sortiment kan du finde nogle af af de mest populære herunder Dunk Low Disrupt “Black/White” som er en gengivelse af den originale “Dunk Low Black White.”. Du kan også finden den populære Nike Dunk Low “Game Royal” som er en ikonisk colorway vi har set blandt Air Jordan 1 kategorien.

I 2022 udkom Nike med en helt ny Disrupt model, nemlig Dunk Low Disrupt 2. Modellen kombinerer elementet fra Nike Dunk Low og Nike Dunk Disrupt. I lanceringen finder du to unikke colorwaysMalachite og Pale Ivory, som er en colorway vi har set før hos Nike Dunk Low Disrupt “Black Pale Ivory”

Nike Dunk Low Disrupt hos Soldout

Hos Soldout bestræber vi os på at tilbyde Danmarks bedste og største udvalg af populære og eksklusive sneakers. Udover og tilbyde et bredt sortiment af Air Jordans, finder du også et bredt udvalg af indenfor Nike Dunk. Vi har alle modellerne herunder Dunk High, Dunk Low og Dunk Low Disrupt. Vi forhandler 100 % ægte sneakers så du er garanteret den bedste vare i top kvalitet. Derudover har vi 14 dages returret og 2 år reklamationsret som du som kunde kan benytte sig af.

Pris
0 DKK10.000 DKK
Størrelse
35-37.5
38-39.5
40-41.5
42-43.5
44-45.5
46-47.5
Opdater filter
Soldout logo

Alle sneakers, der sælges på hjemmesiden, er 100% ægte og bliver gennemtjekket i hånden. Dermed er du sikret en garanti på, at du modtager 100% ægte sneakers, der hverken har fabrikationsfejl eller andre mangler. Vi kan, med vores erfaring på mere end 4 år indenfor salg af unikke sneakers, sikre at vi ved nøjagtig, hvad vi skal kigge efter, når vi inspicerer vores varer.

Nyhedsbrev

social icon
social icon
social icon
Shop
toggle icon
Om Soldout
toggle icon
Virksomhedsinformation
toggle icon
Copyright 2021 © Soldout ApS