Wishlist
close icon
empty wishlist
Endnu ingen produkter tilføjet til din ønskeliste
Checkout
close icon
empty cart
Endnu ingen produkter i din kurv
close
close icon

Søgeresultater

Viser resultater for 

Vi anbefaler at gå en halv størrelse op i alle Jordan modeller.
menu iconMenu
search iconSøg
Soldout logo
wishlist icon
checkout icon
SneakersJordanDunkNikeNew BalanceYeezyAdidasConverseTilbehørSidste Chance

/ Initiator

Nike Initiator blev i sin tid designet som en løbesko, men er i de senere år også blevet et kæmpe hit blandt sneakerheads. Silhuetten kombinerer vintage træk, med maksimal komfort og leverer dermed en sneaker, der både er alsidig men samtidig klassisk.

Populære produkter i kategorien

Sorter
Popularitet
Nyeste udgivelser
Pris (lav til høj)
Pris (høj til lav)
Filter
Sorter
Pris
Størrelse

Nike Initiator sneakers? Shop den hypede runner her ...

Med Nike Initiator får du en fantastisk retro runner i retrostil, høj kvalitet og med maksimal komfort. Dine nye sneakers kombinerer nemlig fantastisk design og løbeteknologi med hypen fra sportsstjernernes kampe.

Se udvalget lige nu - og find din favorit.

Måske en af de her: Nike Initiator UNC - Nike Initiator Silver - Nike Initiator Pink

Psst… skynd dig. Det er ikke sikkert, vi har dine yndlings-sneakers i næste uge! De her sneakers bliver som regel revet ned af hylderne…

Du får selvfølgelig ægthedsgaranti i Soldout

Vi elsker synet og følelsen af et par ægte Nike sneakers. Og vi hader faktisk kopier. Derfor får du selvfølgelig altid ægthedsgaranti på alle vores sneakers. Vi importerer nemlig selv alle de cool kicks fra pålidelige leverandører, som vi kender godt. Når kasserne ankommer, efterser vi personligt hver eneste sneaker i alle detaljer. Og bare rolig – vi overser intet! Vi ved godt, hvordan et par ægte Nike Initiator skal se ud. Det sikrer dig, at du får 100 % fejlfri og ægte Nike.

Få sneakers, som skaber opmærksomhed…

Nike Initiators retrolook er ikke til at overse. Klassiske snørebånd, chunky profil og cool overlays. Men tag ikke fejl. Du får en opdateret trendsætter med let sål, som du løber godt i.  Du kan vælge mellem mange colorways.

Maksimal komfort og god slidstyrke

Med dine nye sneakers kan meget mere end at se godt ud. De er nemlig fremstillet i robuste kvalitetsmaterialer. Derfor kan de sagtens tåle at blive brugt! Og faktisk ser de kun federe ud, når de får lidt patina. Desuden er de superbehagelige at have på.

Overdelen er fremstillet i fleksibelt åndbart mesh. Det sikrer dig maksimal bevægelsesfrihed. Samtidig opsuger materialet fugt, så du aldrig får våde fødder, når du løber. Nike Initiator har overlays af syntetisk læder i forskellige cool farver. Men det er ikke kun dekoration! De gør nemlig også skoen mere robust og stabiliserer foden, når du går. Modellen har dejlig blødt for, der skaber god komfort. Desuden er der en meget fleksibel, stødabsorberende indlægssål, som er behagelig at lande på, når du løber. Indlægssålen kan du tage ud af skoene, hvis du hellere vil være fri. Ydersålen er af phylon. Det er et fast og robust skummateriale med luftbobler. Det sikrer, at sålen er let og meget fleksibel, så du løber endnu bedre. Nike Initiator har selvfølgelig en rillet sål, så skridsikkerheden er helt i top.

Derfor vil du elske dine nye Nike Initiator sneakers

 • Du bliver trendsætter i den fantastiske opdatering af de højtelskede retro-sneakers. Forvent opmærksomhed!

 • Du får et par suveræne runners. Dine sneakers kombinerer nemlig hypen fra trendsættende design med Nikes ekspertise i løbeteknologi. Mærk det selv, hver eneste gang du tager et skridt.

 • Du har det rigtig godt i dine favoritsneakers. Du får nemlig ikke bare hype og fedt design, men også superbehagelige sneakers i høj kvalitet.

 • Dine nye Nike Initiator sneakers har en høj resellværdi. Faktisk kan du tit sælge dem til en højere sum, end du selv har betalt. Hvis du altså tør! For det er slet ikke sikkert, du kan købe dem igen. De her sneakers står nemlig ikke ret længe på lageret, så er de væk!

 • Du behøver ikke passe ekstra på, hvor du sætter fødderne. Dine nye sneakers er nemme at holde. Du kan faktisk bare tørre dem over med en fugtig klud. Så er de klar igen.

 • Du støtter sport over hele verden under Nikes motto If You Have A Body You’re an Athlete. Du bærer sko fra et brand, der sponserer både stjerneatleter, skoleelever og mange andre, der vil dyrke sport. Samtidig skaffer du job til Nikes ansatte og samarbejdspartnere i tusindvis af fabrikker og butikker over hele verden.

Fantastiske FAQ om Nike …

 • Nikes legendariske slogan “Just Do It” er reklamemanden Dan Wiedens værk. Og dog. Det siges nemlig, at han er inspireret af seriemorderen Gary Gilmore, der koldblodigt sagde: ”Let’s do it” til bøddelen, sekundet før han blev henrettet.Men trods den dystre forhistorie har Nike fået flere priser for tv-reklamer, der stråler af livslyst, energi og optimisme …

 • Nike har ikke altid heddet Nike. Virksomheden hed oprindeligt Blue Ribbon Sports. Den blev grundlagt I 1964 af Bill Bowerman og Phil Knight som led i en skoleopgave.

 • Sålerne på de allerførste Nike sko nogensinde er lavet på et vaffeljern.Bill Bowerman og konen spiste morgenmad, da hans blik faldt på vaffeljernet. Og pludselig slog det ham, at mønstret på de delikate vafler ville være perfekt i bunden af sneakers. Mønstret sikrer nemlig, at skoene er skridsikre, så du ikke glider, hver gang du tager et skridt!

 • Det dynamiske Swoosh ligner en vinge og symboliserer sejrsgudinden Nikes vinge. Ordet Swoosh symboliserer fart, styrke og energi. I det oprindelige Swoosh indgår brandnavnet Nike. Det fjernede Nike dog i 1995, så logoet i dag fremstår endnu mere enkelt og stilrent.

 • Swoosh er designet i 1971 af Carolyn Davidson, som dengang var en ludfattig studerende. Hun fik kun 35 dollars for mesterværket. Heldigvis forærede Phil Knight senere den heldige grafiker en kuvert med 500 Nike aktier og en æske med det ikoniske Swoosh støbt i chokolade.

Hvilken størrelse Nike Initiator?

Modellerne er lidt små i størrelsen. Måske skal du vælge et nummer større, end du plejer. Men du er altid velkommen til at spørge os. Så måler vi dine nye sko, så du får det rigtige nummer.

Mangler du noget i shoppen?

Hvis du mangler din favoritmodel i shoppen, kan vi måske få den hjem til dig! Vi har nemlig et stort netværk af pålidelige leverandører, vi kan kontakte for dig. Prøv os – vi er altid friske på en udfordring!

Kontakt os og få svar på dit spørgsmål

Har du spørgsmål om model, mål, levering eller noget helt andet? Vi elsker at snakke om alle de cool sneakers i shoppen. Kontakt os og spørg.

Se udvalget. Hvilken model er din favorit?

Du kan vælge imellem mange colorways. Tjek dem ud nu – og find din favorit. Vi glæder os til at sende dine nye yndlingskicks. Du får selvfølgelig fuld returret og garanti.

Soldout logo

Alle sneakers, der sælges på hjemmesiden, er 100% ægte og bliver gennemtjekket i hånden. Dermed er du sikret en garanti på, at du modtager 100% ægte sneakers, der hverken har fabrikationsfejl eller andre mangler. Vi kan, med vores erfaring på mere end 4 år indenfor salg af unikke sneakers, sikre at vi ved nøjagtig, hvad vi skal kigge efter, når vi inspicerer vores varer.

Virksomhedsinformation
toggle icon
CVR: 39016281Trommesalen 11614 København VTel. (+45) 91 53 20 21E-mail: info@soldout.dk
Copyright 2021 © Soldout ApS