Wishlist
close icon
empty wishlist
Endnu ingen produkter tilføjet til din ønskeliste
Checkout
close icon
empty cart
Endnu ingen produkter i din kurv
close
close icon

Søgeresultater

Viser resultater for 

Vi anbefaler at gå en halv størrelse op i alle Jordan modeller.
menu iconMenu
search iconSøg
Soldout logo
wishlist icon
checkout icon
SneakersJordanDunkNikeNew BalanceYeezyAdidasConverseTilbehørSommer Tilbud

/ Off White X Nike

Da Off-White og Nike i 2017 påbegyndte deres samarbejde med den velkendte "The Ten" collection, kunne ingen have forudset, at de to modegiganter, Nike og Off White, ville lancere en så succesfuld kollektion. Siden udgivelser har nogle af de første sneakers i samarbejdet allerede opnået "grail" status for mange samlere!

Populære produkter i kategorien

Sorter
Popularitet
Nyeste udgivelser
Pris (lav til høj)
Pris (høj til lav)
Filter
Sorter
Pris
Størrelse

Shop ægte Off white x Nike med 100 % garanti

Off White X Nike er en af de 10 trendsættende Nike modeller i serien The Ten. 

The Ten er selvfølgelig den prisbelønnede designer Virgil Ablohs dekonstruerede og redesignede version af Nikes mest elskede modeller. Verdens sneakersheads kunne beundre The Ten på fotos, før de nogensinde kom i handlen. Louis Vuitton-designeren udstillede nemlig fotos af Air Jordan IV, Nike Vaporfly og Air VaporMax på kunstudstillingen  "Figures of Speech" på Museum of Contemporary Art.


Allerede før det første drop var sneakersheads’ forventninger spændt til det ulidelige. Og da The Ten kom på markedet, blev de selvfølgelig udsolgt på et splitsekund både offline og online. Succesen var så stor, at Nike måtte forbyde flere resellers at købe skoene, så de ægte fans kunne få en chance. Hos Soldout kan du shoppe Off white X Nike med ægthedsgaranti.


Se udvalget - hvad synes du? Du må hellere beslutte dig i en fart. De her modeller er nemlig ret populære!


Du får altid ægthedsgaranti


Vi er selv ægte sneakersheads i Soldout! Derfor kender vi modellerne rigtig godt. Vi samarbejder nært med vores betroede leverandører. Desuden undersøger vi personligt dine nye sko til sidste søm, før vi sender dem til dig. Det sikrer dig 100 % ægte Off white x Nike.


Vælg mellem klassiske colorways og vilde farvekombinationer.


Off white X Nike. Trendsætters, der får dig til at stoppe med at scrolle ...


Med Off White x Nike får du sneakers, der matcher brandets høje kvalitet til fulde. De er ikke bare superfede. De kombinerer også high fashion og streetwear. Og så er de selvfølgelig yderst komfortable at have på. Men lad os bare være ærlige: Hypen betyder også rigtig meget!


Det kan bare ikke være  anderledes, når sneakers er skabt af et collab mellem Nike og Virgil Abloh. Stjernedesigneren er kendt for vilde ideer og grænsesøgende design. Han er uddannet arkitekt, men kastede sig hurtigt ud i streetwear design.


I 2009 designede han for Fendi sammen med rapgeniet og modeikonet Kanye West. Virgil Abloh er selvfølgelig også manden bag brandet OffWhite.


Brandet er kendt for ikonisk design med intelligent humor. Derfor var det vigtigt for Virgil Abloh, at han fik lov at gøre noget helt nyt ved de højtelskede Nike modeller. Som han udtalte dengang: “Jeg ville lave noget, der får folk til at stoppe med at scrolle”. Og det fik vi så med Off white x Nike serien: Fantastiske runners i retrostil, der med underspillet humor betoner skoenes designproces. Designeren brugte en kniv til at fjerne Nikes markante designelementer fra skoene, så kun silhuetten stod tilbage. Derefter tilføjede Virgil Abloh små tekster, der visualiserer, hvad et par ægte Off White x Nike egentlig består af! På nogle af skosålerne står der AIR og FOAM. På snørebåndene står der SHOELACES. Og på de røde lynlåse står der zip-tie med store bogstaver! Desuden skulle det selvfølgelig ses, at Nike Off white x er født af brandet Off-White. Derfor er de legendariske sneakers forsynet med de velkendte citationstegn, lynlåse, store bogstaver og afspærringstape. Siden de første drops er skoenes design blevet tilpasset, og linjerne Beaverton, Oregon USA og C.2017 er tilføjet.

Derfor vil du elske dine nye Off White x Nike


  • Du bliver trendsætter i det sekund, du sætter fødderne i dine nye sko! Off white X Nike er nogle af markedets mest hypede kicks. Virgil Abloh blev belønnet med prisen Shoe of the Year i 2017.


  • Du får ikke bare hype. Med Nike X Off White får du nemlig sneakers, der er rigtig behagelige at have på! Nike er kendt for høj kvalitet og høj komfort. Kollektionen The Ten lever fuldt ud op til de krav, du kan stille til det globale brand.


  • Du får sko med høj resell-værdi. Vi har set eksempler på, at Air Jordan 1 er blevet solgt til ti gange originalprisen! Derfor kan du med meget stor sandsynlighed sælge dem til en markant højere pris, end du gav. Hvis du tør, for du kommer til at savne dem. Og det er ikke sikkert, du kan købe dem til næste år!

5 fun facts om Off white x Nike

  • The Ten er lige så store som Mona Lisa! I hvert fald hvis man skal tro Virgil Abloh, der ikke er kendt for mindreværdskomplekser. Han udtalte nemlig: “De ti sko har nedbrudt barrierer, både når det drejer sig om performance og stil. For mig er de på samme niveau som skulpturen af David eller Mona Lisa.”

  • Skoene blev udsolgt online og offline på få minutter. Succesen var så stor, at der blev trukket lod mellem de ivrige kunder. Nogle af de populære sko blev solgt til en eksklusiv skare af celebrities, før de var tilgængelige for andre kunder. Og selvfølgelig fik venner og familie af Virgil Abloh og Nikes ansatte mulighed for at shoppe før andre. Mange celebrities fik endda et par personaliserede sko.

  • Virgil Abloh modtog hædersprisen Shoe of the Year i 2017 for Air Jordan 1.

  • Abloh har aldrig lagt skjul på, hvor vigtige de ikoniske Nike-modeller er for fashion verdenen - og for ham selv! Og hvis du ikke kan få nok af Virgil Abloh og Nike, kan du læse Nikes bog, hvor designprocessen af the Ten beskrives over hele 258 sider.

  • Virgil Abloh er ikke bare et megabrand indenfor streetwear og high fashion. Han er faktisk også den første artistic director for et fransk modehus, der har afrikanske rødder. Det indbragte ham en plads på  avisen The Times’ liste over verdens mest indflydelsesrige personer i 2018.

Spørgsmål? Vi er klar til at hjælpe

Vi elsker eksklusive sneakers! Og vi deler altid gerne vores viden om hypede sneakers med dig. Send os en mail med dit spørgsmål om modeller, colorways, mål eller pris. Du får altid hurtigt svar.


Se udvalget her: Nike X Off White Air Force 1 - Nike X Off White Vapormax - Nike X Off White Presto - Nike X Off White Air.

Hvilken model er din favorit?

- Snup den, mens den er der. Vi glæder os til at sende dig dine nye Off White x Nike!

Soldout logo

Alle sneakers, der sælges på hjemmesiden, er 100% ægte og bliver gennemtjekket i hånden. Dermed er du sikret en garanti på, at du modtager 100% ægte sneakers, der hverken har fabrikationsfejl eller andre mangler. Vi kan, med vores erfaring på mere end 4 år indenfor salg af unikke sneakers, sikre at vi ved nøjagtig, hvad vi skal kigge efter, når vi inspicerer vores varer.

Virksomhedsinformation
toggle icon
CVR: 39016281Trommesalen 11614 København VTel. (+45) 91 53 20 21E-mail: info@soldout.dk
Copyright 2021 © Soldout ApS