Wishlist
close icon
empty wishlist
Endnu ingen produkter tilføjet til din ønskeliste
Checkout
close icon
empty cart
Endnu ingen produkter i din kurv
close
close icon

Søgeresultater

Viser resultater for 

Vi anbefaler at gå en halv størrelse op i alle Jordan modeller.
menu iconMenu
search iconSøg
Soldout logo
wishlist icon
checkout icon
SneakersJordanDunkNikeNew BalanceYeezyAdidasConverseTilbehørSidste Chance

/ P-6000

I 2019 udgav Nike for første gang den ikoniske P-6000 silhuet, der siden release er blevet flået fra hylderne. Silhuetten kombinerer en vintage 90'er stil med de moderne trends og passer perfekt til både drenge og piger. Derudover gør skoens materiale det muligt at bære den til alle årstider. Se alle varianter herunder.

Populære produkter i kategorien

Sorter
Popularitet
Nyeste udgivelser
Pris (lav til høj)
Pris (høj til lav)
Filter
Sorter
Pris
Størrelse

Få 100% ægte Nike P-6000 sneakers

Nike P-6000 er hypede sneakers, der passer præcis lige så godt til byturen som løbeturen. Du får nemlig en markant retro runner med læderpaneler og det ikoniske Swoosh-logo på siden. Og modellen er lige så behagelig, som den er catchy. Materialerne er af høj kvalitet - og komfort samt fleksibilitet er i top.

Du får fuld ægthedsgaranti på Nike P-6000

Du får vores personlige garanti for, at dine nye favoritsneakers er 100 % ægte. Vi er nemlig ægte sneakersheads, og vi kender modellerne godt. Derfor ser vi dine nye kicks grundigt efter i alle sømme, før vi sender dem til dig. Har du spørgsmål om model, mål eller valg af nye sneakers til dine fødder? Kontakt os - vi er klar til at hjælpe dig!

Få sneakers i trendy og tech-inspireret retrostil

Nike P-6000 kombinerer stilen fra de højtelskede favoritter Pegasus 25 og Pegasus 2006. Og resultatet er en helt ny retrosneaker. Designet er low cut med chunky sål, rund tå og klassisk snørelukning. Præcis som da du var barn! Men selvfølgelig bare genialt kombineret med den tech-inspiration, der bringer Nike P-6000 ind i fremtiden …

Vælg mellem mange fede colorways

Det første drop kom i marts 2019. Det var selvfølgelig en feminint dekorativ rød og hvid runner med hvid sål, overdel i sølvfarvet mesh og et rødt metallic Swoosh. Kort tid efter kom en unisex Nike P 6000 i Metallic Silver/Team Blue. Begge modeller blev flået ned fra hylderne. Siden er der kommet mange nye releases i mange colorways. Men bare rolig, hvis du er mest til den sikre black on black… den har vi også!

Forvent ikonisk komfort og kvalitet

Med et par Nike P-6000 får du komfort i særklasse. Modellen har nemlig en overdel af åndbart mesh, som er meget fleksibel. Det er nærmest som en rar strømpe, men selvfølgelig mere robust. Samtidig opsuger materialet fugt, så du aldrig får kolde og klamme fødder på løbeturen. Desuden er overdelen forsynet med cool overlays af læder, som giver skoene ekstra slidstyrke. Mellemsålen er af cushlon. Det er et blødt og fleksibelt, men meget robust skummateriale. Det sikrer rigtig god støddæmpning, når du går og løber. Ydersålen er fremstillet af gummi, så du står godt fast. Sålen har selvfølgelig  det populære vaffelmønster, som Nike er kendt for i hele verden.

Hvilken størrelse Nike P-6000 skal du vælge?

Hvis du har et par Nike sneakers derhjemme, kan du bare vælge samme størrelse.Er du i tvivl? Spørg os. Vi måler altid gerne for dig.

Derfor vil du elske dine nye Nike P-6000 Hypen er med dig!

  • Nike P 6000 er must have retrostil. Genialt opdateret til nutiden. Du får et par supergode runners i retrostil med techinspirerede detaljer, der markerer det nye årti. Perfekt til løb. Til hverdag. Overalt.

  • Dine Nike P-6000 er behagelige og robuste. Skoene er utrolig behagelige at have på, når du går og løber. Overdelen er i åndbart mesh. Du står godt fast med den vaffelmønstrede sål.

  • Du tør faktisk bruge dine Nike P 6000 sneakers. De kan nemlig tåle det. Dine nye runners er designet af robuste kvalitetsmaterialer.

  • Du støtter genbrug. Nike elsker genbrug. Brandet recycler brugte sko, som bliver lavet om til legepladser!

  • Du støtter sport i hele verden. Nike har leveret sportstøj til NFL og NBA i mange år. Det globale brand samarbejder med verdenskendte influencere og elitesportsfolk.Visionen er at bringe alle atleter både inspiration og innovation.Men de legendariske sko ikke kun er for de unge, rige og smukke. Nike er nemlig berømt for mottoet: “Hvis du har en krop, er du atlet.”

5 fun facts om Nike P-6000

  • Et udslidt vaffeljern er Nikes hellige gral. Nike er kendt for de ikoniske vaffelmønstrede såler. Det er også velkendt, at de første Nike-såler blev lavet på et vaffeljern!Og det er ikke bare en myte. Nikes co-founder Bill Bowerman brugte nemlig vaffeljernet til at skabe Waffle Trainer - skoen, der blev grundlaget for den globale succes. Faktisk har Nike udstillet et gammel udslidt vaffeljern i en montre i hovedkvarteret i Oregon. Vaffeljernet var forsvundet for længe siden. Men i 2010 blev det genfundet i en affaldsdynge, slidt og rustent. “Det er som en hellig gral for mig,” siger Nikehistoriker Scott Reames.

  • Nike gjorde Michael Jordans bøder til en rigtig god investering. Basketstjernen siges at have fået en bøde på 5000 dollars, hver eneste gang han spillede i Air Jordan sneakers. De var nemlig alt for opsigtsvækkende for NFL, der forlangte neutrale sko på banen. Men det behøvede Jordan ikke være ked af. På kun ét år tjente han nemlig 90 milloner dollars på samarbejdet med Nike.

  • Kenyaner gjorde tykt nar ad Nike i reklame. I en berømt Nike reklame fra 1980 sagde kenyaneren: “Just Do It” på sit modersmål. Eller det troede tv-folkene og hele teamet bag Nike. Men senere kom det frem, at han havde sagt: “Jeg vil ikke have dem. Giv mig nogle store sko.”

  • Navnet var et rent lykketræf. Phil Knights forslag til virksomhedens navn var Dimension 6. Det har simpelthen ikke samme klang som Nike. Heldigvis fik han ikke sin vilje!

  • Nike laver ikke ret mange fejl… Men når de gør, er det sjove fejl. Når det verdenskendte brand kludrer i det, er det som regel sjovt. Da Nike designede en T-shirt til South Carolina Panthers, var der et kort af North Carolina på shirten. Ups …

Spørgsmål?

Vil du vide mere om design, mål eller colorways? Så er vi altid klar til at dele vores viden om eksklusive sneakers med dig! Vi måler også gerne, så du får den helt rigtige model til dine fødder. Og hvis du mangler en model i shoppen, kan vi måske få den hjem til dig. Prøv os! Send en e-mail, vi er altid klar til at hjælpe dig. 

Shop dine ægte Nike P-6000 i dag

Du kan godt glæde dig - og vi glæder os allerede til at sende dig pakken!


Soldout logo

Alle sneakers, der sælges på hjemmesiden, er 100% ægte og bliver gennemtjekket i hånden. Dermed er du sikret en garanti på, at du modtager 100% ægte sneakers, der hverken har fabrikationsfejl eller andre mangler. Vi kan, med vores erfaring på mere end 4 år indenfor salg af unikke sneakers, sikre at vi ved nøjagtig, hvad vi skal kigge efter, når vi inspicerer vores varer.

Virksomhedsinformation
toggle icon
CVR: 39016281Trommesalen 11614 København VTel. (+45) 91 53 20 21E-mail: info@soldout.dk
Copyright 2021 © Soldout ApS