Wishlist
close icon
empty wishlist
Endnu ingen produkter tilføjet til din ønskeliste
Checkout
close icon
empty cart
Endnu ingen produkter i din kurv
close
close icon

Søgeresultater

Viser resultater for 

Vi anbefaler at gå en halv størrelse op i alle Jordan modeller.
menu iconMenu
search iconSøg
Soldout logo
wishlist icon
checkout icon
SneakersJordanDunkNikeNew BalanceYeezyAdidasConverseTilbehør

/ Supreme

Hvis du leder efter den perfekte gave til bl.a. en kommende konfirmand, eller blot vil have det fedeste streetwear, er Supreme mærket du skal kigge efter. Skaterbrandet, Supreme, blev grundlagt i London, men har siden det startede i 1994 åbnet butikker verden rundt og er nu en af de mest hypede streetwear-brands nogensinde. Udforsk hele udvalget, der rækker fra accessories til t-shirts, hos os.

Populære produkter i kategorien

Sorter
Popularitet
Nyeste udgivelser
Pris (lav til høj)
Pris (høj til lav)
Filter
Sorter
Model
Pris
Størrelse

Fra lokalt til global...

På LaFayette Street i Manhatten åbnede dørene sig for en lille skate butik. En butik under navnet Supreme. Butikken blev hurtigt en del af New Yorks skate-kultur, og har siden april 1994, vokset fra et lokalt brand til at blive et anerkendt brand og globalt brand. James Jebbia, kreatøren bag Supreme siger, at Supreme er mere end bare et brand. Et brand, der samlede sig om lokale artister, gadebørn og New York skaters og skabte et Supreme Communtiy, der nu er blevet et globalt fællesskab. Supreme er nu, en af de mest hypede mærker i verden.

Kvalitet, Stil og Autenticitet

Disse er er nøgleordene for Supreme og de værdier, der er inkorporeret i brandets identitet. Igennem 25 år, har Supreme udviklet sig til et verdenskendt brand. Historien om den lille lokale shop i New York har sat sit præg på verden. Brandet har nu 10 forretninger lokaliseret verden over. Nu har brandet en bred vifte af produkter, herunder ikoniske, klassiske og sjældne produkter. Supreme er kendt for at skabe specielle produkter. Deres produkt kategori indeholder alt fra tøj ned til unikke accessories, som deres Supreme Chopstick set, Termokande og Showe Cap.

Sjældne og udsolgte samarbejder


Supreme har indgået samarbejder med brands verden over, herunder Nike. Samarbejdet er mellem en af Nikes mest populære silhuetter Air Force 1 kombineret med Supremes ikoniske logo ”Supreme Box Logo”. Et logo, der har hentet sin inspiration af værket ”I Shop Therefore I Am” af kunstere Barara Krugers. Supreme Box Logo produkterne, en af Supreme mest hypede og populære produkter og er produkter, der alle er præget af det ikoniske og genkendelige logo. Et andet samarbejde, der er værd at nævne, er Supreme x Rimowa. Samarbejde havde sit udspring i år 2018, og er et samarbejde, der inkorporerer ikoniske elementer fra begge virksomheder.

Er du et ægte hypebeast? Så udforsk vores Streetwear kategori og se vores brede udvalg af produkter. Vi tilbyder originale og unikke produktet fra Supreme og i vores udvalg finder du alt fra de ikoniske Supreme stickers til de unikke og udsolgte accessoires.

Soldout logo

Alle sneakers, der sælges på hjemmesiden, er 100% ægte og bliver gennemtjekket i hånden. Dermed er du sikret en garanti på, at du modtager 100% ægte sneakers, der hverken har fabrikationsfejl eller andre mangler. Vi kan, med vores erfaring på mere end 4 år indenfor salg af unikke sneakers, sikre at vi ved nøjagtig, hvad vi skal kigge efter, når vi inspicerer vores varer.

Virksomhedsinformation
toggle icon
CVR: 39016281Trommesalen 11614 København VTel. (+45) 91 53 20 21E-mail: info@soldout.dk
Copyright 2021 © Soldout ApS