Wishlist
close icon
empty wishlist
Endnu ingen produkter tilføjet til din ønskeliste
Checkout
close icon
empty cart
Endnu ingen produkter i din kurv
close
close icon

Søgeresultater

Viser resultater for 

FEBRUARUDSALG: KÆMPE RABATTER + GRATIS FRAGT!
menu iconMenu
search iconSøg
Soldout logo
wishlist icon
checkout icon
Februarudsalg
Sneakers
Jordan
Jordan 1 LowJordan 1 MidJordan 1 HighJordan 4Jordan 6
Dunk
Dunk LowDunk High
Nike
Air Force 1Air MaxAndet
New Balance
New Balance 550New Balance 2002
Yeezy
Yeezy SlideYeezy Foam Runner
Adidas
Converse
Tilbehør
After Hours
Yeezy 350

/ Yeezy 350

Siden Adidas for første gang indgik et samarbejde med den amerikanske rapper, Kanye West, blev Yeezy til en verdensberømt sneaker. 350 silhuetten er den originale og forbinder komfort, æstetik og hype på en uforglemmelig måde!

Populære produkter i kategorien

Sorter
Popularitet
Nyeste udgivelser
Pris (lav til høj)
Pris (høj til lav)
Filter
Sorter
Pris
Størrelse

Yeezy for Adidas. Designet af Kanye West til dig

Shop sjældne Adidas Yeezy 350

Adidas Yeezy 350: Hype, ikonisk design, maksimal komfort …. Dine nye heftige sneakers kombinerer det hele. Ja, Yeezy 350 er faktisk skoenes Lamborghini. Det påstår designgeniet Kanye West. Og det ser ud til, at sneakersheads giver ham ret. Yeezy 350 er nemlig de mest populære Yeezys nogensinde - og det siger ikke så lidt!

Du går aldrig fejl af det ikoniske design: Luksuriøs low top med en overdel i robust, men strækbart og superbehageligt primeknit. Og selvfølgelig den markante runde Boost-sål med riller. Spørgsmålet er bare, hvilken colorway du bedst kan lide?

Se udvalget af Yeezy 350 sneakers.


Du får ægthedsgaranti

I Soldout elsker vi Yeezys, og vi kender alle modellerne godt.Derfor giver dig dig fuld ægthedsgaranti. Vi ser nemlig personligt dine nye sneakers efter i alle detaljer, før du får dem med posten. Så er du helt sikker på, at du får ægte Yeezys på fødderne!

Få sneakers i streetwear style med maksimal hype

Yeezy 350 gjorde Kanye Wests navn til et endnu større megabrand. Modellen forener nemlig high-fashion style fra catwalks i hele verden med super komfort og robust design, der tåler brug. Det første drop skete i juni 2015, hvor Adidas udsendte de allerførste Yeezy 350 sneakers i den klassiske colorway Turtle Dove. Siden dengang har der været over 30 drops i mange forskellige colorways. Nogle af de mest populære er Yeezy 350 Zebra, Yeezy 350 Oreo og Yeezy 350 Beluga med den flammeorange stribe.

Men klassikeren Yeezy 350 black er også et sikkert sikkert hit. Andre højtelskede Yeezy 350 colorways er selvfølgelig Cream White og den ikoniske Core Black/Red. Hvis du er mere til pastelfarver, skal du kigge efter kicks i Ash Pearl og Ash. Og hvis dine næste Yeezy 350 skal være blå, skal du se efter Cloud White og Israfil.

Eller måske vil du hellere have vilde neonfarver eller psykedeliske mønstre?

Du bestemmer. Yeezy 350 fås i mange forskellige farver og teksturer. Der er altid en model til alle – også dig!

Forvent superkomfort og præstationsevne med Adidas Yeezy Boost

Adidas er kendt for innovativ teknologi i særklasse. Og kombien af Kanye Wests designtalent og Adidas’ teknologi er en simpel genistreg. Yeezy 350 er nemlig ufattelig komfortable at have på. Du får sneakers, der yder optimalt i sol, regn og sne. Og dine nye kicks er så fleksible, at du kan løbe hvor som helst og når som helst, du får lyst. Yeezy 350 har en fleksibel overdel af Adidas Primeknit, som er utrolig behagelig. Desuden har dine nye favoritsneakers selvfølgelig den mellemsål af TPU, som alle sneakersheads kender under navnet Boost. Sålen er nemlig fremstillet af tusindvis af polyuretanpartikler. Hver gang du tager et skridt, udvider partiklerne sig og danner små luftlommer. Og når du løfter foden, trækker luftlommerne sig sammen igen. Det skaber returenergi, som giver det bounce, der gør Yeezy 350 til en helt fantastisk oplevelse.

Kort sagt: Du løber på skyer med Boost!

Boost-teknologien er skabt i samarbejde mellem Adidas Innovation Team og BASF. De første sko med Boost kom på gaderne i 2013, men Adidas optimerer fortsat på teknologien. Boost løftede standarden på hele sneakers-markedet, så kunderne kan skrue forventningerne til deres sneakers op til et nyt niveau. Andre brands prøver at efterligne teknologien. Men Boost er stadig markedets bedste bud på en støddæmpende og affjedrende sål, der maksimerer løbepræstationen.


Derfor vil du elske dine nye Yeezy 350

  • Du får hypede sneakers med maksimal komfort.

  • Dine sneakers har høj resell-værdi. Du kan sælge dem dyrere, end du købte dem. Hvis du nænner det!

  • Dine sneakers ser lige så godt ud til byturen som på stranden.

7 fun facts om Yeezy 350

DeAndre Hopkins fik en bøde på 6000 dollars for at spille i Yeezy 350. I 2016 fik den amerikanske fodboldstjerne DeAndre Hopkins en bøde på 6000 dollars af NFL, fordi han spillede i et par sorte og hvide Yeezy 350. Ifølge NFL’s regler skal alle spillerne nemlig løbe på banen i ensfarvede sko. Kim Kardashians løgn inspirerede West. Kim Kardashian indrømmede på Twitter, at hun havde bildt datteren North ind, at hendes Yeezy 350 var selvlysende i mørke. Den unge dame forlangt dog, at lyset blev slukket, så hun selv kunne tjekke. Og skoene lyste ikke! Men heldigvis var Kanye West i telefonen. Han lovede straks at designe selvlysende Yeezy 350. Resultatet var selvfølgelig Adidas Yeezy Boost 350 V2, som er orange og grønne med en selvlysende stribe. Senere fulgte flere glow in the dark modeller.

Kanye West kalder Yeezy 350 skoenes Lamborghini. West er kendt som en vild innovator, der henter sine ideer fra nær og fjern. En af inspirationskilderne til Yeezy 350 er de biludstillinger, som hans far tog ham med til, da han var barn. Da West første gang så en Lamborghini som barn, måtte han ikke røre den for bilforhandleren. Men den altid grænsesøgende West siger, at der er lidt Lamborghini i alt, hvad han laver i dag!

Kanye West skred fra Nike, fordi han var utilfreds med betalingen Rapstjernen designede først sko for Nike. Samarbejdet var en stor succes. Men efter en konflikt om betalingen sprang han til Adidas. Det har Nike sikkert fortrudt. Adidas har nemlig tjent svimlende 1.5 milliard dollars på de ikoniske sko bare i 2019. Kanye West klarer sig også. Han får nemlig femten procent. Plus honoraret for at markedsføre de legendariske kicks.

  • Yeezy Boost drops er så populære, at nye releases fra brandet er udsolgt på gennemsnitligt ti minutter

  • Adidas og Kanye West videreudvikler hele tiden de legendariske sneakers. Næste skridt på udviklingsrejsen kan være bionedbrydelige Yeezy's. Tanken om bionedbrydelige sneakers ligger lige til højrefoden for Adidas. Det globale brand står nemlig også bag en skokollektion fremstillet af plastic indsamlet i havet.

  • Dine nye sneakers er resultatet af en lang udviklingsproces og en enorm kærlighed til design! Faktisk findes der flere hundrede Yeezy prototyper. Men som Kanye West siger: “Man kan ikke regne på kærlighed.”

Hvilken størrelse Adidas Yeezy Boost skal du vælge?

Gå efter den størrelse, du plejer. Hvis du er i tvivl, så spørg os! Vi måler gerne for dig.

Shop dine egne Yeezy 350 nu

Se udvalget i shoppen og find dine egne favoritsneakers. Du får altid 100 % ægthedsgaranti.Har du spørgsmål om størrelse, design, colorways eller noget helt andet?

Bare kontakt os - vi er altid klar til at hjælpe dig.

Pris
0 DKK10.000 DKK
Størrelse
35-37.5
38-39.5
40-41.5
42-43.5
44-45.5
46-47.5
Opdater filter
Soldout logo

Alle sneakers, der sælges på hjemmesiden, er 100% ægte og bliver gennemtjekket i hånden. Dermed er du sikret en garanti på, at du modtager 100% ægte sneakers, der hverken har fabrikationsfejl eller andre mangler. Vi kan, med vores erfaring på mere end 4 år indenfor salg af unikke sneakers, sikre at vi ved nøjagtig, hvad vi skal kigge efter, når vi inspicerer vores varer.

Nyhedsbrev

social icon
social icon
social icon
Shop
toggle icon
Om Soldout
toggle icon
Virksomhedsinformation
toggle icon
Copyright 2021 © Soldout ApS