Wishlist
close icon
empty wishlist
Endnu ingen produkter tilføjet til din ønskeliste
Checkout
close icon
empty cart
Endnu ingen produkter i din kurv
close
close icon

Søgeresultater

Viser resultater for 

14 dages returret
menu iconMenu
search iconSøg
Soldout logo
wishlist icon
checkout icon
Sneakers
Jordan
Jordan 1 LowJordan 1 MidJordan 1 HighJordan 4Jordan 6
Dunk
Dunk LowDunk High
Nike
Air Force 1Air MaxAndet
New Balance
New Balance 550New Balance 2002
Yeezy
Yeezy SlideYeezy Foam Runner
Adidas
Tilbehør
After Hours
Yeezy 380

/ Yeezy 380

Hvis du vil forbinde fantastisk komfort med uforglemmelig stil, er Yeezy 380 den perfekte model til dig. Silhuetten er stilren og anerkendes international for dens enorme komfort, der kommer fra den ikoniske boost-teknologi. Alle colourways kan findes hos nordens største forhandler.

Sorter
Popularitet
Nyeste udgivelser
Pris (lav til høj)
Pris (høj til lav)
Filter
Sorter
Pris
Størrelse

Yeezy for Adidas. Designet af Kanye West til dig

Hey, kig lige en ekstra gang – det er Yeezy! Designet for Adidas af rapstjernen Kanye West. Og du må hellere være hurtig, hvis du skal have fat i et par. De her sneakers står nemlig ikke på hylderne ret længe! Faktisk sidder mennesker verden over klar til at købe, så snart en ny limited edition rammer markedet.

Se udvalget i shoppen lige nu.

Yeezy har navn efter Kanye West himself ...

Rapstjernen har givet sig selv kaldenavnet Yeesus for at markere sin status som King of Rap ...Samarbejdet mellem rapperen og Adidas begyndte med lanceringen af Yeezy Boost 750 i 2015. Siden er udvalget bare vokset. Det samme er brandets kæmpe fanskare af savlende sneakerheads!


Få 100 % ægthedsgaranti på dine nye sneakers

Hos Soldout er vi ægte fans. Vi elsker følelsen af et par nye Yeezy på fødderne. Vi elsker synet! Vi elsker at have de her hotte modeller i hånden! Derfor får du selvfølgelig 100 % ægthedsgaranti på dine nye kicks. Det er en æressag for os. Vi hader kopier! Dine nye sko bliver grundigt tjekket, før vi sender dem til dig. Så ved du, at dine sneakers er 100 % legit og fejlfri i alle detaljer.

Shop dine egne Yeezys løbesko

Se alle de hypede modeller her i shoppen.Du får selvfølgelig fuld returret i fjorten dage. Men du får nok ikke brug for den. Vi tror ikke på, du fortryder de her cool kicks... Du kan selvfølgelig betale i flere rater, hvis du vil.

Men skynd dig - mens vi stadig har dine absolutte must have to die for kicks i shoppen!

3 grunde til, at du skal have et par adidas Yeezy sneakers

  • Du får sneakers med street attitude, der dikterer den nye trend for alle streetwear-brands.

  • Dine nye favoritkicks er suverænt overlegne på komfort. Forvent, at de er superbehagelige at have på. Hele dagen – og natten!

  • Du kan bruge dine sneakers i årevis. De er lavet af robuste kvalitetsmaterialer. Og ja. Faktisk ser de lidt bedre ud, når du har gået i dem.

  • Resell-værdien er så høj, at du som regel altid kan sælge dyrere, end du har købt.


Yeezy er en game changer ...

Yeezy er en perfekt sammensmeltning af performance runner sneakers og high fashion.  De er selvfølgelig skabt til sportsstjerner som Michael Jordan. Men siden de første drops har de suget opmærksomheden til sig på fashion shows overalt i verden. Ikke så mærkeligt. Designet er en innovativ fornyelse af Adidas Ultra Boost. Derfor er modellerne slanke med hvid sål og en fleksibel åndbar overdel af primeknit. Farverne er et catchy miks af klassiske farver og freaky kombinationer. Og komforten? Helt i særklasse. Derfor har brandet har ligget på bestsellerlisterne lige fra starten. Alle nye releases bliver udsolgt på et par minutter.


Yeezys. Sneakers, der giver dig et kick … hver dag

Yeezy er statement sneakers, som passer perfekt til din streetwear style. Brug dem med oversize jeans, streetwear eller jakkesæt. Det betyder egentlig ikke så meget. For ligegyldigt hvad du tager på, skaber dine sneakers looket. Forvent opmærksomhed!


Derfor booster Yeezys din performance

Yeezys er måske markedets mest hypede sneakers. Men det er ikke bare high fashion statement sneakers, du betaler for. Det er også rigtig gode løbesko.

Læs her hvorfor:

Overdel:

Overdelen er fremstillet af mesh. Materialet er åndbart, så du ikke får det for varmt om fødderne. Samtidig er det behageligt fleksibelt, når du løber. Det sikrer, at skoen sidder helt perfekt om foden. Uden at stramme. Sådan undgår du at få ondt i fødderne! 

Indersål:

Indersålen er fremstillet af letvægtsmateriale, der støtter og giver stødabsorbering, når du løber og går. Det giver et behageligt bounce og en meget sjovere løbetur!

Ydersål:

Ydersålen betyder meget for skoenes performance, når du vælger løbesko. Skoene har gummi mellem ydersål og midtsål. Det sikrer dine nye sportssko ekstra lang levetid. 

Komforten… en klar vinder!Samlet set er de legendariske sko klart nogle af markedets mest behagelige sneakers. Dine sneakers støtter nemlig både din hæl, forfod og ankel, når du løber og går. Brug dem til løbeturen og byturen! Du bestemmer. Yeezys sætter trenden … 

Se udvalget af cool sportssko i shoppen.

Fun facts ...

  • Yeezys Boost 750 er den første Yeezy sneaker nogensinde. Den blev lanceret i 2015, hvor skoene blev revet væk på mindre end ti minutter. Hvis du vil have fingre i et par af de første Yeezy Boost sneakers i resale i dag, skal du typisk slippe mindst 5000 kr. Men bare rolig, de stiger nok i værdi til næste år!

  • De ikoniske sneakers ligger solidt øverst på hitlisterne over de mest værdifulde sneakers brands. Mange af modellerne kommer i limited editions.

  • Kanye West ejer selv brandet. West er et af USA’s rigeste mennesker. Han tjener millioner af dollars på musik, streetwear, sko og accessories. Nå ja, og selvfølgelig tjener han også helt godt på ekskonen Kim Kardashians shapewear, som han har investeret bunker af penge i.

  • De hypede sneakers kommer vidt omkring! De sidder på fødderne på folk i hele verden.  Kanye West har været i Uganda for at forære Yeezys sneakers til børn, og et par af de ikoniske sneakers har været udstillet på Museum of Modern Art, New York.

  • Kanye Wests egne Yeezys blev solgt på en auktion for 1.8 millioner dollars. Det er det højeste bud, et par sneakers nogensinde er solgt for. Med det salg overgik Yeezys et par Nike Air Jordan sneakers med autograf, som basketballstjernen Michael Jordan havde haft på til en kamp i 1985. De blev solgt på en auktion i 2020 for 560 000 dollars.

Find den rigtige størrelse sneakers

Vær opmærksom på, at designet måske får modellerne til at se lidt større ud, end de er. Derfor kan du godt overveje at bestille et halvt nummer større, end du plejer, hvis du har en smal fod. Hvis dine fødder er lidt brede, skal du måske endda gå et helt nummer op. Spørg os, hvis du er i tvivl. Vi måler gerne skoene for dig!

Shop Yeezys i dag

Du kan vælge delbetaling, hvis du vil.

Se udvalget af Yeezy 350 - Yeezy 380 - Yeezy 500 - Yeezy 700 - Yeezy Foam Runner - Yeezy Slide sneakers.

Find dine favoritsneakers i shoppen - så kan du godt holde øje med posten!

Pris
0 DKK10.000 DKK
Størrelse
35-37.5
38-39.5
40-41.5
42-43.5
44-45.5
46-47.5
Opdater filter
Soldout logo

Alle sneakers, der sælges på hjemmesiden, er 100% ægte og bliver gennemtjekket i hånden. Dermed er du sikret en garanti på, at du modtager 100% ægte sneakers, der hverken har fabrikationsfejl eller andre mangler. Vi kan, med vores erfaring på mere end 4 år indenfor salg af unikke sneakers, sikre at vi ved nøjagtig, hvad vi skal kigge efter, når vi inspicerer vores varer.

Nyhedsbrev

social icon
social icon
social icon
Shop
toggle icon
Om Soldout
toggle icon
Virksomhedsinformation
toggle icon
Copyright 2021 © Soldout ApS