Wishlist
close icon
empty wishlist
Endnu ingen produkter tilføjet til din ønskeliste
Checkout
close icon
empty cart
Endnu ingen produkter i din kurv
close
close icon

Søgeresultater

Viser resultater for 

14 dages returret
menu iconMenu
search iconSøg
Soldout logo
wishlist icon
checkout icon
Sneakers
Jordan
Jordan 1 LowJordan 1 MidJordan 1 HighJordan 4Jordan 6
Dunk
Dunk LowDunk High
Nike
Air Force 1Air MaxAndet
New Balance
New Balance 550New Balance 2002
Yeezy
Yeezy SlideYeezy Foam Runner
Adidas
Tilbehør
After Hours
Yeezy Slide

/ Yeezy Slide

Hvis du vil steppe dit slide game op fra klassiske Birkenstock, er Yeezy Slides vores bud. Silhuetten udkom i 2021 og er sidenhen blevet en af Yeezy brandets mest ikoniske og komfortable udgivelser. Modellen kombinerer stil med komfort på en sådan måde, at sliden kan bæres på tværs af køn, alder og outfit!

Sorter
Popularitet
Nyeste udgivelser
Pris (lav til høj)
Pris (høj til lav)
Filter
Sorter
Pris
Størrelse

Shop ægte Yeezy slides! Find dine nye favoritslides ….

Yeezy slides er Kanye Wests bud på casual sko, der passer lige så godt på catwalken som i mormors sommerhus. Mindst! De ikoniske slides bliver nemlig set på fødderne af celebrities som Kim Kardashian, Anna Cay og Heart Evangelista. Men de er ikke bare supertrendy. De er også utrolig behagelige og lige til at stikke fødderne i. Samtidig er de fleksible, holdbare og kræver næsten ingen pleje. Du kan vælge en af de klassiske nuancer, der er Kanye West egne favoritter: Yeezy slide bone - Yeezy slide core - Yeezy slide pure

Men du kan selvfølgelig også skrue op for farverne med Yeezy slide enflame orange eller glow green.

Se udvalget her! Så er du klar til strandliv, heftige byture og casual fridage derhjemme.

Vi hader kopier. Du får 100 % ægthedsgaranti

Du får altid 100 procent ægte Yeezy slides her. Vi handler nemlig kun med troværdige leverandører, som vi kender godt. Og bare rolig. Vi kan kan sagtens se, om et par Yeezys er ægte. For vi elsker modellerne, og vi kender dem ud og ind.Vi efterser hvert eneste par nøje helt ned til bogstavernes placering på etiketten inden i skoene!


100 % stil, komfort, fleksibilitet og holdbarhed

Dine nye Yeezys er ikke til at tage fejl af. Store logoer er heller ikke nødvendige. Designet er nemlig så ekstraordinært, at du genkender modellen straks! Og endnu bedre: Dine nye slides er ikke bare trendy, de er også superbehagelige. De er nemlig støbt i ét stykke. Ingen lim, ingen sømme eller lynlåse, der generer dine fødder eller går i stykker. Du har følelsen af at gå på skyer! Dine slides er nemlig støbt af letvægtsmateriale med EVA-skum - bedre kendt som skumgummi.  Men skumgummi er ikke bare behageligt, det er også praktisk. Materialet opsuger nemlig ikke vand. Derfor tørrer dine slides lynhurtigt i sol, vind eller ved aftørring med en klud.

Er Yeezy slides små eller store i størrelsen?

Hvis du allerede har et par Yeezy sneakers derhjemme, kan du vælge den samme størrelse.Bemærk, at du får god plads til tæerne! Så hvis du har en smal fod, kan du måske gå en halv størrelse ned, hvis du godt kan lide, at skoen sidder til på din fod. Du kan altid spørge os, hvis vi skal måle efter for dig!

Derfor vil du elske Yeezy slides

  • Du får slides i futuristisk design med casual streetwear attitude. De egner sig lige så godt på badestranden som til bryllupsfesten. Forvent opmærksomhed!

  • Dine Yeezy slides har høj resell-værdi. Du kan tit sælge dine slides videre til en højere pris, end du selv gav. Men lige en advarsel: Du kommer nok til at savne dem vildt!

  • Du får ultralette komfortable sko, du kan bruge overalt. Dine slides er støbt i ét stykke og sidder godt om foden. Samtidig er de utrolig lette, fleksible og holdbare.

  • Dine Yeezy slides er supernemme at holde. Du tørrer dem bare hurtigt over med en fugtig klud. Sæt dem ikke i direkte sol, og tør dem hurtigt over med en fugtig klud, hvis de er blevet beskidte.

Snup dine nye Yeezy slides, mens de er der

Bestil allerede i dag med fuld returret og ægthedsgaranti. Spørgsmål? Kontakt os på mail eller telefon. Vi elsker at hjælpe dig!


Pris
0 DKK10.000 DKK
Størrelse
35-37.5
38-39.5
40-41.5
42-43.5
44-45.5
46-47.5
Opdater filter
Soldout logo

Alle sneakers, der sælges på hjemmesiden, er 100% ægte og bliver gennemtjekket i hånden. Dermed er du sikret en garanti på, at du modtager 100% ægte sneakers, der hverken har fabrikationsfejl eller andre mangler. Vi kan, med vores erfaring på mere end 4 år indenfor salg af unikke sneakers, sikre at vi ved nøjagtig, hvad vi skal kigge efter, når vi inspicerer vores varer.

Nyhedsbrev

social icon
social icon
social icon
Shop
toggle icon
Om Soldout
toggle icon
Virksomhedsinformation
toggle icon
Copyright 2021 © Soldout ApS